Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 20 és 30 év közöttiek, ti...

20 és 30 év közöttiek, ti hogy álltok az életben?

Figyelt kérdés

Gondolok itt karrierre, anyagi háttérre ( kocsi, lakás, albérlet)

Szerelmi élet: egyéjszakások, élettársi kapcsolat vagy csak sima, házasság, gyerek

2023. okt. 29. 12:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Kocsi nincs, lakást hitelre vettem.

Párkapcsolatom nincs de exem néha átjön netflixezni.

2023. okt. 29. 17:58
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

27 éves vagyok, 11 éve tartós párkapcsolat, 5 éve feleség vagyok.

Jelenleg van 3.000 euró megtakarítás, saját üzlet (ebbe ment el a pénzünk). Gyerek nincs, jövőre talán lesz. Jogsi van a férjemnek, nekem jövőre lesz.

2023. okt. 29. 21:24
 13/16 anonim ***** válasza:
40%
Én 28-ra összekapartam 30 milkát egyedül, bár asszonyt még nem találtam, de hát ritka az normális aszony manapság.
2023. okt. 29. 23:54
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

29N vagyok 8 éve dolgozom főállásban, most fogok még idén munkahelyet váltani, ha minden összejön, 400-500 körül fogok keresni, jelenleg 290-et kapok, ami nevetséges a szakmámban.

2 éve lett vége a 10 éves kapcsolatomnak, azóta egy barátság extrákkal kapcsolatban vagyok pár hónapja.

Autó nincs még, jövőre szeretnék venni, a jogsim idén nyáron lett meg.

Van egy lakásom, aminek a felét megörököltem. A másik felét megvettem tesómtól, a következő projekt a lakásfelújítás lesz.

2023. okt. 30. 14:05
 15/16 anonim ***** válasza:
92%
30 éves vagyok, kocsim nincs, lakásom sem, de most úgy tűnik összejött az ára, valószínűleg hitelmentesen tudok venni egyet. Párkapcsolat most jött össze egy komolyabb, eddig csak futókalandok voltak.
2023. okt. 30. 16:46
 16/16 anonim ***** válasza:

29N

7 éve házas vagyok, van egy 6 éves lányom. 21 évesen diplomáztam levelezőn, amúgy 16 éves korom óta dolgozok, első 5 évben csöves gyári munkám volt, de szállón éltem, tudtam spórolni, utána elhelyezkedtem 21 évesen a szakmámban, szerencsére egy jó szektorban vagyok, legalábbis úgy érzem itt lehet jól keresni, 600 nettó körül alakul a bérem havonta. (Logisztika) Vettünk egy házat 5 éve, felújitottuk 5 év alatt teljesen, hitel van rajta mondjuk,kocsink régi most akarjuk lecserélni egy pár évesre. Van 2 nagy kutyánk. A férjem jól keres. Jelenleg tanulok is egy OKJ szakmát, ami érdekel, kutyákkal kapcsolatos, mellékállásnak lehet jó lenne eleinte aztán meglátjuk hogy menne. Pénzünk van sok, mert (sajnos) örököltünk, egyelőre nem tudjuk mire kellene használni, nem vagyunk nagy befektetési guruk, és nem akkora hatalmas összeg (30 millió), ingatlant nem akarunk venni rajta..

2023. okt. 30. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!