30-40 közöttiek, mi a munkátok, mennyit kerestek?
Egy jó network marketing céghez csatlakozva, emberek százainak, közvetve ezreinek segítve, felépítettem egy hatalmas üzletet.
Havonta hétszámjegyű jövedelmet hoz, s az egyestől sokkal magasabb számmal kezdődik. Hamarosan nyolc számjegyű lesz a havi apanázs.
Abszolút elégedett vagyok. Nincs jobb annál, mint amikor azt látod, hogy több tucatnyi barátodnak sikerült nagyságrendekkel jobbá tenni az életét. Boldog és hálás emberekkel vagy körülvéve, akik nélküled teljesen máshol lennének. Azonkívül emberek ezrei áldják a neved, mert közvetve bár, de segítettél megvalósítani az álmaikat.
A tényeket lepontozóknak üzenném: fikázni és lepontozni valóban könnyebb, mint másokon segíteni.
Csak az utóbbi kifizetődőbb. :)
Neked az a legnagyobb örömed, hogy lepontozod a tényeket, miközben az én nevemet ezrek foglalják hálaimába, milliárdos villában élek, százmillás autókkal járok, s kevés olyan tengerpartja van a nagyvilágnak, amelyik homokja nem égette volna a talpamat, miközben ötcsillagos szállodákban élveztem az életet :)
300 milla/hó
orvos,mérnök,programozó,közgazdász
ennyi alatt fel se kelnék
Igaz ndm vagyok meg ennyi de felepitettem 10000 vallalkozast es igy 100000 milliard dollart keresek hetente, lehet lepontozni
17/f vállalkozó programozo mernok orvos tipikus gyk olvaso
Érettségim van csak
Egy gyárban dolgozom, 180 körül kapok
46f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!