Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 30-40 közöttiek, mi a munkátok...

30-40 közöttiek, mi a munkátok, mennyit kerestek?

Figyelt kérdés
Milyen végzettségetek(eitek), diplomátok van, milyen munkakörben dolgoztok jelenleg, mennyi a nettótok és elégedettek vagytok-e a munkátokkal, fizetésetekkel?

2019. máj. 5. 19:33
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
76%
Közgazdász diploma, számos okj, könyvelőként, adótanácsadóként dolgozom saját cégben, pár alkalmazottal. A nettóm az épp elegendő a későbbi öngondoskodáshoz. Bazi sok meló, de igen, elégedett vagyok teljes mértékben. 37N
2019. máj. 5. 20:01
 2/16 anonim válasza:
34%
Strici..kb 650-900ezer ft
2019. máj. 5. 20:57
 3/16 anonim ***** válasza:
5%

Egy jó network marketing céghez csatlakozva, emberek százainak, közvetve ezreinek segítve, felépítettem egy hatalmas üzletet.

Havonta hétszámjegyű jövedelmet hoz, s az egyestől sokkal magasabb számmal kezdődik. Hamarosan nyolc számjegyű lesz a havi apanázs.

Abszolút elégedett vagyok. Nincs jobb annál, mint amikor azt látod, hogy több tucatnyi barátodnak sikerült nagyságrendekkel jobbá tenni az életét. Boldog és hálás emberekkel vagy körülvéve, akik nélküled teljesen máshol lennének. Azonkívül emberek ezrei áldják a neved, mert közvetve bár, de segítettél megvalósítani az álmaikat.

2019. máj. 5. 21:16
 4/16 anonim ***** válasza:
12%

A tényeket lepontozóknak üzenném: fikázni és lepontozni valóban könnyebb, mint másokon segíteni.

Csak az utóbbi kifizetődőbb. :)

Neked az a legnagyobb örömed, hogy lepontozod a tényeket, miközben az én nevemet ezrek foglalják hálaimába, milliárdos villában élek, százmillás autókkal járok, s kevés olyan tengerpartja van a nagyvilágnak, amelyik homokja nem égette volna a talpamat, miközben ötcsillagos szállodákban élveztem az életet :)

2019. máj. 5. 22:05
 5/16 anonim ***** válasza:
84%
Én 1000 milliárd eurót keresek havonta. Csak semmit nem találok.
2019. máj. 5. 22:16
 6/16 anonim ***** válasza:
90%

300 milla/hó

orvos,mérnök,programozó,közgazdász

ennyi alatt fel se kelnék

2019. máj. 6. 00:07
 7/16 anonim ***** válasza:
83%

Igaz ndm vagyok meg ennyi de felepitettem 10000 vallalkozast es igy 100000 milliard dollart keresek hetente, lehet lepontozni

17/f vállalkozó programozo mernok orvos tipikus gyk olvaso

2019. máj. 6. 00:11
 8/16 anonim ***** válasza:
88%
Ilyen emberek kellenek az országnak mint az előző tipikus gyk olvasó fickó! Igazi karrierista, nagyon sokra vitte! És mindezt 17 évesen... Én biztosan nem pontoznám le, hiszen ez nagyon tiszteletreméltó hogy ennyi mindent elért. És még csak 17 éves!!!!!
2019. máj. 6. 00:22
 9/16 anonim ***** válasza:
72%
Tőle kéne tanulnunk nem itt aprópénzekért robotolni nap mint nap.
2019. máj. 6. 00:23
 10/16 anonim válasza:
55%

Érettségim van csak

Egy gyárban dolgozom, 180 körül kapok

46f

2019. máj. 6. 08:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!