30-40 közöttiek, mi a munkátok, mennyit kerestek?
Azért vannak normális válaszok is. Pl.: mint az enyém. Én már 5 évesen mesterképzésre jártam és mindössze 3 hónap alatt lediplomáztam. Azóta van 12 diplomám (MSc) mindenféle szakterületről, heti 1-2 órát dolgozok csak effektive. Igazából nekem dolgoznak. Több ezren. Szerte a világban. Nincs olyan égitest az univerzumban amelyiknek a felszínét ne érintette volna a pöc..lábam. És mindenhol 5000 csillagos éttermekben kajáltam és 3 űrk**va, alien szopta a tudjátok mimet.
A havi bevételem nem is lényeges hiszen én csillagromboló vagyok. És még csak 9 éves vagyok.
30-40 évesen ennél sokkal többet szeretnék elérni.
Addigra szupernóva szeretnék lenni.
Agrárméenök vagyok, mezőgazdasági inputanyag gyártónal dolgozom területi képviselőként, tehá mg-i termelő vállalkozasokat látogatok. 250M Ft forgalmat csinálok évente. Nettó 600e Ft + cafeteria, telefon, autó, amit kapok ezért. Közben növényorvosi diplomát szerzek, mivel karrierlehetőség ebben a szakmában nagyon kevés van.
Nem egyszerű emberekkel dolgozni, kapcsolatot tartani + gyakran teljesítménykényszere van az embernek. Viszont kötetlen és szezonális, igy lehet mellette vállakozni. De én egyelőre inkább élek.:D
34/F
13: Ez szerintem tök jó. És a nettó 600 az fix munkabér, vagy jutalékos?
És a vevőket/ügyfeleket neked kell "felhajtani" vagy azt abszolút a cég adja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!