Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 30-40 közöttiek, mi a munkátok...

30-40 közöttiek, mi a munkátok, mennyit kerestek?

Figyelt kérdés
Milyen végzettségetek(eitek), diplomátok van, milyen munkakörben dolgoztok jelenleg, mennyi a nettótok és elégedettek vagytok-e a munkátokkal, fizetésetekkel?

2019. máj. 5. 19:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
73%
Igaz, hogy nem vagyok 30-40 közötti, és még tanulok is, de viszont mellette dolgozom. Itt, ezen az oldalon szerintem felesleges feltenni ilyen kérdést, mert az emberek 80%-a azt ír, amit szeretne, ha lenne. Senkit sem szólok le, tisztelet a kivételnek. Ne haragudj a nem idevágó válaszért, de úgy éreztem, hogy meg kell osszam.
2019. máj. 6. 10:39
 12/16 anonim ***** válasza:
70%

Azért vannak normális válaszok is. Pl.: mint az enyém. Én már 5 évesen mesterképzésre jártam és mindössze 3 hónap alatt lediplomáztam. Azóta van 12 diplomám (MSc) mindenféle szakterületről, heti 1-2 órát dolgozok csak effektive. Igazából nekem dolgoznak. Több ezren. Szerte a világban. Nincs olyan égitest az univerzumban amelyiknek a felszínét ne érintette volna a pöc..lábam. És mindenhol 5000 csillagos éttermekben kajáltam és 3 űrk**va, alien szopta a tudjátok mimet.

A havi bevételem nem is lényeges hiszen én csillagromboló vagyok. És még csak 9 éves vagyok.

30-40 évesen ennél sokkal többet szeretnék elérni.

Addigra szupernóva szeretnék lenni.

2019. máj. 6. 10:55
 13/16 anonim válasza:
51%

Agrárméenök vagyok, mezőgazdasági inputanyag gyártónal dolgozom területi képviselőként, tehá mg-i termelő vállalkozasokat látogatok. 250M Ft forgalmat csinálok évente. Nettó 600e Ft + cafeteria, telefon, autó, amit kapok ezért. Közben növényorvosi diplomát szerzek, mivel karrierlehetőség ebben a szakmában nagyon kevés van.

Nem egyszerű emberekkel dolgozni, kapcsolatot tartani + gyakran teljesítménykényszere van az embernek. Viszont kötetlen és szezonális, igy lehet mellette vállakozni. De én egyelőre inkább élek.:D

34/F

2019. máj. 6. 17:30
 14/16 A kérdező kommentje:

13: Ez szerintem tök jó. És a nettó 600 az fix munkabér, vagy jutalékos?

És a vevőket/ügyfeleket neked kell "felhajtani" vagy azt abszolút a cég adja?

2019. máj. 6. 19:02
 15/16 anonim ***** válasza:
26 éves mérnök 300 felett kapok egy kicsivel. 30-40 milliós lakásárak hoz képest kevés.
2019. máj. 8. 19:28
 16/16 anonim ***** válasza:
Senior Java fejlesztő programozó mérnök-informatikus vagyok a WinSoft Hungary Zrt-nél, anyanyelvi szintű angol tudással, hétvégén és otthon is csak a munka, ha a cég vezérigazgatója nyugdíjba megy én ülök a helyébe. Egyébként néhány kollégám is szokott ide írni, az ő fizetésük - hasonlóan az enyémhez - havi nettó 1,5 M. Aztán felébredünk mély álmunkból.
2019. máj. 11. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!