20 és 30 év közöttiek, ti hogy álltok az életben?
Gondolok itt karrierre, anyagi háttérre ( kocsi, lakás, albérlet)
Szerelmi élet: egyéjszakások, élettársi kapcsolat vagy csak sima, házasság, gyerek
25 évesen megvolt az első 5 millióm
28 évesen az első lakàsom (hitel nélkül)
32 évesen első autóm (hitel nélkül)
36 èvesen feleség,gyerek
39 évesen másik útlevél
26 vagyok, diplomás. Karrierem elején vagyok, de nincsenek nagy álmaim ezzel kapcsolatban, csak egy értelmes, kényelmes melót akartam, ahol az átlagnál némileg többet fizetnek. Ez meg is van.
Kocsi van, lakás nincs, mamahotelezek. Egy fél lakás ára be van fektetve részvényekbe és állampapírba.
Kapcsolataim voltak, de már pár éve nincs, nem is ismerkedem. Kiégtem. Így nincs is értelme elköltöznöm, mert elég hamar depressziós lennék egyedül egy lepukkant lakásban.
Nincs már se anyagi se magánéleti célom, így nem várok semmi változást. Utazok, sportolok, ennyi.
29 év, 10 év kapcsolat, 4 év házasság, 1 éves gyerek.
56 nm saját lakás, kocsi megvan. Van 9 milliónk babaváróból azt használtuk lakáshitel helyett. Plusz önerőt és családi támogatást.
Karrierünk halad lassan,de biztosan.
A következő 10 évben sok célunk van, amihez kell bőven pénz (ház, újabb kocsi, hosszabb légvételű nyaralás, befektetés),de majd lépésenként megoldjuk.
28 évesen 7 éves stabil kapcsolatban éltem, stabil átlagos fizetésű érdekes melóval, sokat utaztam, volt közös lakásunk.
30 évesen miután vége lett a kapcsnak, rákapcsoltam saját vállalkozásra, saját lakást vettem (hitelmentesen)
34 évesen elég jól megy a vállalkozás szekér, elég sok befektetésem van, stabil kapcsolat jelenleg még mindig nincs, csak alakulóban van egy jóval fiatalabb lánnyal
Az komoly. Köszi a válaszokat.
Nagyon előttem jártok, le a kalappal. Én 0 kapcsolattal vagyok. Kocsim nincs, se jogsim. Lehet korábban kellett volna letenni, most meg marhára drága lett. Pénzügyileg is rottyon vagyok, ez szar munkahelyen dolgozok szar fizuval ami kb semmire nem elég. Annak is a nagyrészét a rezsibe fektetem bele mert még anyámmal élek.
Autó legyen az utolsó kérdező,kivève ha pènzt termel neked.
A jogsi az tényleg húzós lett,nekem 2001be volt 140 .(18 voltam)
Akkor is bagatell összeg volt,ballagàsból összejött ,meg 20 napot dolgoztam és megvolt az àra.
De most tényleg húzos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!