30 évesen mennyi megtakarításod van?
30 évesen olyan 10 millióm volt.
24 évesen végeztem egyetemen(csúsztam), addigra összejött 2 millió diákmunkából.
Első két évben keveset kerestem, 6-700 ezer nettót de úgy is félre tudtam tenni évi 4 milliót.
26 éves koromra megvolt 10 milla önerő, vettem lakást.
3. évtől millió fölé emelkedett a nettóm amiből simán törlesztettem pár év alatt.
Aztán felhasználva fedezetnek a meglévőt vettem másik kettőt kiadni.
Éveket csúsztam egyetemmel, kimondottam okos sem vagyok ezért ha nekem ment akkor más is utánam tudja csinálni.
29 évesen volt 2,5 millió Ft, amit a COVID alatt szinte feléltem 2 év alatt a nullára. Nagyon sokat voltam munkanélküli és albérletben laktam, de legalább nem szorongtam a pénz miatt, nem költöztem haza.
Aztán kb. annyi spórolt pénzem volt ami kauciót leraktam az albérletbe meg 1-2 havi költőpénz.
Utána örököltem nagyszüleim után lakást, akkor volt "spórolt" pénzem 64 millió Ft, amit belenyomtam 1 az 1-ben lakásba, maradt fölötte 3 millió Ft, összesen ennyi.
Szóval most 34 évesen van 3 millióm + egy saját budapesti lakás, de ez igazából örökség.
Ha ez nem jön most sem lenne több 300-400.000 Ft-nál.
Márciusban leszek 30
Most per pill 12 milliom van lakásra gyűjtök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!