Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Menyit keres egy fogorvos?

Menyit keres egy fogorvos?

Figyelt kérdés
Sziasztok ém fogorvos szeretnék lenni szivesen is csinálnám.Csak nekem mellete fontos az is hogyha minimum 5 évet tanultam egy szakmát akkor jól is eljek meg belőle.Egy kezdő fogorvos mennyit keres?Keresnek kezdő fogorvosokat?(sok szakmánál láttam hogy mindenhol minimum1-3év munkatapasztalatot kérnek nem tudom hogy ittis igy müködik-e).Azért kérdezném mert 120ezer Ft-tól 600ezer Ft-ig mindent hallotam

2023. okt. 24. 16:58
 1/7 anonim ***** válasza:
Valószínűleg azért hallottál mindenfélét, mert ebben is elég nagy a szórás. Legjobban nyilván magánrendelővel, már jól bejáratott praxissal lehet keresni, de az meg jó pár év, mire ezt eléri valaki.
2023. okt. 24. 18:01
 2/7 anonim ***** válasza:
Sokat, főleg parkolóhelyet.
2023. okt. 24. 18:29
 3/7 anonim ***** válasza:
orvosi szakma legalja (elrontottad -> kihuzod). netto 400 korul en is realisnak tartom
2023. okt. 24. 19:09
 4/7 A kérdező kommentje:
elrontottad->kihuzod?ez aladt mire gondoltál?
2023. okt. 24. 21:31
 5/7 anonim ***** válasza:
Amennyit dolgozik. Hacsak nem államiban van.
2023. okt. 25. 00:02
 6/7 anonim ***** válasza:
Ez egy olyan kérdés amire nincs egzakt válasz. Valami szutyok borsodi állami helyen bruttó 350-et ahol mindenféle szuvas fogú alkesszal kell szórakozni, míg egy budai magánklinikán vagy magánpraxisban milliókat. Szóval minimálbérközeli fizutól a több millióig bármi előfordulhat.
2023. okt. 25. 01:32
 7/7 anonim válasza:
0%
Szemet egy munka,mas szajaban kotoraszni ,mas fajdalman akarni meggazdagodni de tudom hogy persze rajuk is szukseg van.Jobb lenne mindenki rendesen apolna a fogat es nem fogyasztana cukros eteleket akkor nem kellenenek ezek az aldoktorok.amugy jol keresnek,de nagyon kemeny munka,nem lehet nyugdijig csinalni az biztos.de az igaz hogy az orvosok legalja,bekepzelt bunko nepseg.
2023. nov. 9. 03:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!