Ha nem vesznek fel dolgozni akkor miből éljek meg?
Mindig az kapom ha egyáltalán válaszolnak a cégek. Hogy sajnos nem ön nyerte al az sort pozíciót. Sok szerencsét a további álláskereséshez. És nem tud senki sem betenni sehova, nem tud senki sem segíteni, neten keresek, és amit megtudom csinálni arra jelentkezek.
Végzettségem kereskedelem és marketing diploma BA diploma.
Angolul alapfokon beszélek .
Mivel 28 évesen végeztem az egyetemmel így pályakezdő vagyok. 29 évesen dolgoztam egy gyárban, de nem bírtam a 4 műszakot. Most 30 évesen még volt kisebb webshopom eladtam termékeket és ebből éltem. De már alig vesznek valamit. És pénzem sincs már.
Én 19 évesen érettségiztem, 20-21 évesen mentem OKJ képzésre de nem végeztem el. Helyette elmentem dolgozni. 23-25 évesen szintén nézegettem OKJ képzéseket de nem találtam önmagamat aztán depressziós lettem. Végül 26 évesen beiratkoztam az egyetemre amit elvégeztem hogy majd ezzel lesz munkam. Egyetem mellett még alkalmi munkáim voltak.
Kb. 30 évesen most sehol nem tartok az életben. De szükségem van pénzre és jól fizető állásra, mert szeretnék én is élni ha már a huszonéves köröm elment a semmire szó szerint. .
De sehova nem vesznek fel dolgozni. És baromira unom hogy így pénz nélkül nem lehet boldogulni.
Nem értéktelen büfészakokat kellett volna végezni és lenne normális munkád.
"De szükségem van pénzre és jól fizető állásra,"
Ilyen csekély tudással (angol alapfok) és értéktelen végzettségekkel neked sosem lesz jól fizető állásod. Vagy beéred valami fika, alulfizetett munkával vagy piacképessé fejleszted magadat (angol felsőfok + piacképes végzettség).
A diplomád jó, nem büfé.
Viszont, nyelvtudás nélkül elég nehéz vele boldogulni.
MÁV-hoz, állami cégekhez, közszférába elmehetsz, ott nem kell nyelv.De a fizetés is annyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!