Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ma magyarorszagon 3fo(2felnott...

Ma magyarorszagon 3fo(2felnott 1gyerek) mennyi lenne az idealis fizetes 100ezres alberlet mellett?

Figyelt kérdés
Plusz egyeb kiadas 50k.
2023. okt. 21. 07:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
83%

"Soknak hangzik a nettó 1 milliót leírva, de amúgy nagyon kevés. Ennyivel gyereket sem vállalnék"

Jó döntés!

2023. okt. 21. 11:44
 12/13 anonim ***** válasza:
57%

"Ideális" azért elég tág.

Hát ha egyszer saját lakást szeretnétek ahhoz bizony gyüjteni kell és kb 100-200 ezret félre kell ahhoz tenni hogy legyen önerőtök belátható időn bellül.

Albi 100 plusz rezsi és szolgáltatások még 20-30 ezer.

Kaja, ruha és egyéb apróságok közel 100 ezer forint havonta/fő ha nem a legolcsóbb dolgokat veszed meg.

Szóval az alapabb dolgok 500-600 ezer forint eddig.

Az "ideális" nálam azt jelenti hogy megengedhetsz magadnak dolgokat, mint 1-2 rendes nyaralás, ha szükséges akkor autó, nagyobb kiadásokra pénz(telefon, tv, mosógép, egyebek).

Szval én azt mondanám hogy 800 ezer- 1 milla nettó öszjövedelem felett relative kényelmesen meg lehet élni, nem luxus egyértelműen de az "ideális" nak az én szememben nem is kell annak lennie.

2023. okt. 21. 12:47
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egyéni.

Én elégedett vagyok a jelenlegi életszínvonalunkkal. Kisbaba miatt most csak havi 550 ezret keresünk. Havontaegtakarítunk egy kémyelmes összeget, nyaralás is belefért, bár idén a baba miatt belföldi.

De nekünk saját lakás van, és nincs hitelünk..

Ezek neked +150.000 forintot tesznek ki. Így a te helyzetedbeb nettó 700ból tudnánk mi megélni.

2023. okt. 21. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!