Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Meki vagy KFC? /többi lent/

Meki vagy KFC? /többi lent/

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Munkát keresek, és már kétségbe voltam esve, hogy nem akarnak sehova, nyakunkon a következő hónap, apám kiesett a munkából, az eü meg nem sietteti, hogy kiderüljön, kell-e műteni vagy mit csináljon magával, tehát nekem kell sietősen orvosolnom az anyagiakat, mert a táppénze a csekkekre sem elég. Teljesen ideg vagyok. Erre hirtelen többen is hívtak a napokban interjúra, amiket hetekkel vagy egy hónapja adtam le. Ami persze nem egyenlő a felvétellel. Sikerült úgy intéznem, hogy a Meki és a Kfc interjú pár óra különbséggel legyen, ugyanis a Mekis először ugyanabban az órában lett volna. Nem dolgoztam gyorsétteremben, nincs tapasztalatom egyik helyről sem. Úgy hallottam, a Mekiben jobban figyelnek a dolgozókra és nagyon jó a bérezés, így a fizetés is, míg a Kfc-re több panaszt olvastam és hallottam, de ennél is vannak, akik elégedettek. Furcsa érzéseim vannak a Kfc-vel kapcsolatban, de mivel tapasztalatom semmi, és ha nem lenne Meki akkor esetleges 'B' lehetőségem sem, így csináltam volna. Ha a Kfc-s interjú siker lenne, egy nyitni készülő helyre keresnek munkatársakat, nem tudom, milyen gyorsan dől el, hogy felvesznek, milyen gyorsan kell döntenem. A Meki évek óta van, nem új hely, ha mondjuk azt mondanák menjek próba napra. Nem szeretnék két szék közül a padlón landolni.

Saját meglátásotok szerint melyik mellett döntenétek és miért amellett?

2023. okt. 17. 11:26
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Azt kell választani a helyzetedben, ahol az órabér és a munkaidő szorzata magasabb.
2023. okt. 17. 11:32
 2/4 anonim ***** válasza:
94%

Ezen majd gondolkozol ha mindkettő helyről megkaptad az ajánlatot.

A kérdésnek jelen pillanatban értelme nincs.

2023. okt. 17. 12:23
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Az interjúk után,hogy érzed?
2023. okt. 17. 13:02
 4/4 anonim ***** válasza:

Ácsi, vagy Bábolnai vagy?

Mivel szorít az idő, ezért gondolom a Meki-t kell elvállalni, mert ott azonnal kezdhetsz, míg a még épülő étteremben ki tudja mikor indul el a munka és lesz fejfájás is bőven a beindítással

2023. okt. 18. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!