Állásinterjú után van esélyem? A többi információ lent
Figyelt kérdés
Múlt hét hétfőn voltam állásinterjún ami nagyon jól sikerült. Azt beszéltük meg ha nem szolnak ezen a héten pénteken hívjam fel őket. Fel is hívtam és azt a választ kaptam, hogy hétfőn csörögjek akkor tudnak biztos választ adni. Szerintetek lehet még esélyem? Vagy ez már csak időhúzás? Köszönöm a válaszokat!2023. aug. 19. 06:35
1/9 Fsms válasza:
Bármi lehet. Ne feledd szabadságok is lassíthatják.
2/9 anonim válasza:
Milyen gyari melo ez hogy tte kell hivd őket?
3/9 anonim válasza:
Te hívd őket ha ők nem hívnak? Ez teljesen komolytalan. Ettől persze még lehet, hogy felvesznek.
6/9 anonim válasza:
Hát akkor hívd fel őket hétfőn, felesleges ráizgulni. Ha már felvették a telefont, az szerintem jó jel, mert sokszor arra sem képesek ilyenkor, hiába ők mondják, hogy csörögj. :D
7/9 anonim válasza:
Én többször nem hívogatnám őket. Általában ők telefonálnak, ha döntöttek. Ha nem telefonálnak, nem vettek fel. Max. egy e-mailt küldenek, hogy köszi, de nem téged választottunk. Vagy még annyit sem.
Előfordulhat pár nap csúszás, de az is lehet, hogy valóban te vagy a B-terv. Lépj tovább.
8/9 anonim válasza:
Bármi lehet, nyár van, simán lehet, hogy az illetékesnek nem volt ideje bólintani. Ha hétfőn (kora délután, nem reggel) is leráznak, akkor megmondanám, hogy hívjanak ők, ha van valami
9/9 anonim válasza:
Tudod ki hívogatná őket. Figyelj, ha nagyon fel akarnak venni, meg tudnának keresni, nem hülyék. Már rég másik állásokra is beadtam volna és azokat várnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!