Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Állásinterjú után van esélyem?...

Állásinterjú után van esélyem? A többi információ lent

Figyelt kérdés
Múlt hét hétfőn voltam állásinterjún ami nagyon jól sikerült. Azt beszéltük meg ha nem szolnak ezen a héten pénteken hívjam fel őket. Fel is hívtam és azt a választ kaptam, hogy hétfőn csörögjek akkor tudnak biztos választ adni. Szerintetek lehet még esélyem? Vagy ez már csak időhúzás? Köszönöm a válaszokat!

2023. aug. 19. 06:35
 1/9 Fsms ***** válasza:
100%
Bármi lehet. Ne feledd szabadságok is lassíthatják.
2023. aug. 19. 06:45
 2/9 anonim ***** válasza:
86%
Milyen gyari melo ez hogy tte kell hivd őket?
2023. aug. 19. 06:49
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Te hívd őket ha ők nem hívnak? Ez teljesen komolytalan. Ettől persze még lehet, hogy felvesznek.
2023. aug. 19. 08:11
 4/9 anonim ***** válasza:
91%
🤷.
2023. aug. 19. 08:51
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Te vagy a B terv.
2023. aug. 19. 09:21
 6/9 anonim ***** válasza:
90%
Hát akkor hívd fel őket hétfőn, felesleges ráizgulni. Ha már felvették a telefont, az szerintem jó jel, mert sokszor arra sem képesek ilyenkor, hiába ők mondják, hogy csörögj. :D
2023. aug. 19. 12:14
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Én többször nem hívogatnám őket. Általában ők telefonálnak, ha döntöttek. Ha nem telefonálnak, nem vettek fel. Max. egy e-mailt küldenek, hogy köszi, de nem téged választottunk. Vagy még annyit sem.

Előfordulhat pár nap csúszás, de az is lehet, hogy valóban te vagy a B-terv. Lépj tovább.

2023. aug. 19. 16:15
 8/9 anonim ***** válasza:
61%
Bármi lehet, nyár van, simán lehet, hogy az illetékesnek nem volt ideje bólintani. Ha hétfőn (kora délután, nem reggel) is leráznak, akkor megmondanám, hogy hívjanak ők, ha van valami
2023. aug. 19. 21:19
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Tudod ki hívogatná őket. Figyelj, ha nagyon fel akarnak venni, meg tudnának keresni, nem hülyék. Már rég másik állásokra is beadtam volna és azokat várnám.
2023. aug. 20. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!