Még mindig megéri Ausztriában dolgozni?
Figyelt kérdés
Néztem a fizetéseket, álláshirdetéseket és osztottam-szoroztam, nekem határeset hogy megéri-e vagy sem, ha hozzávesszük a kiutazás benzin és gépjármű kopás számait. Plusz az a rengeteg idő az utazással.2023. okt. 16. 13:30
1/6 anonim válasza:
Ha ingázol akkor meg, mellesleg lehet ám menni vonattal és munkásbusszal is!
2/6 anonim válasza:
Nem tudom, 20 ev Bajororszäg utän nekem nem eri meg ätmenni Tirolba mert nem több a fizu de cserebe szarabbak a feltetelek... viszont az elet meg kb ugyanolyan dräga mint Bajorban...
3/6 anonim válasza:
Ingázni nem minimálbérért megéri
5/6 anonim válasza:
13., 14. havi fizetést, adóvisszatérítést is számoltad? Milyen fizetéseket számoltál? Álláshirdetésekben általában az ágazati kollektív szerződés szerinti minimumot adják meg, általában fölötte fizetnek. Én amikor nézelődtem a neten ilyen nettó 2500 Euroval kalkuláltam, aztán amikor elkezdtem kijárni dolgozni, kiderült, hogy nettó 3500-at lehet keresni, plusz 13., 14. havi fizetés, plusz szokott lenni 15. havi is a cégnél ahova felvettek, plusz az adóvisszatérítés felfogható 16. havinak. Így 390-es EUR / HUF árfolyammal éves átlagban nettó 1,8 M Ft /hó a jövedelmem, itthon ugyanez ugyanilyen munka mellett nettó 6-700 ezer Ft lenne.
6/6 anonim válasza:
Igen még mindig megéri. Főleg ingázással, de úgy rengeteg időd elmegy csak az utazással. Én Győrben élek, de itt nagyon sokan mennek Ausztriába dolgozni, én is fontolgatom erősen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!