Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Még mindig megéri Ausztriában...

Még mindig megéri Ausztriában dolgozni?

Figyelt kérdés
Néztem a fizetéseket, álláshirdetéseket és osztottam-szoroztam, nekem határeset hogy megéri-e vagy sem, ha hozzávesszük a kiutazás benzin és gépjármű kopás számait. Plusz az a rengeteg idő az utazással.
2023. okt. 16. 13:30
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha ingázol akkor meg, mellesleg lehet ám menni vonattal és munkásbusszal is!
2023. okt. 16. 13:49
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom, 20 ev Bajororszäg utän nekem nem eri meg ätmenni Tirolba mert nem több a fizu de cserebe szarabbak a feltetelek... viszont az elet meg kb ugyanolyan dräga mint Bajorban...
2023. okt. 16. 14:06
 3/6 anonim ***** válasza:
Ingázni nem minimálbérért megéri
2023. okt. 16. 17:54
 4/6 anonim ***** válasza:
most éri meg igazán.
2023. okt. 16. 19:33
 5/6 anonim ***** válasza:
57%
13., 14. havi fizetést, adóvisszatérítést is számoltad? Milyen fizetéseket számoltál? Álláshirdetésekben általában az ágazati kollektív szerződés szerinti minimumot adják meg, általában fölötte fizetnek. Én amikor nézelődtem a neten ilyen nettó 2500 Euroval kalkuláltam, aztán amikor elkezdtem kijárni dolgozni, kiderült, hogy nettó 3500-at lehet keresni, plusz 13., 14. havi fizetés, plusz szokott lenni 15. havi is a cégnél ahova felvettek, plusz az adóvisszatérítés felfogható 16. havinak. Így 390-es EUR / HUF árfolyammal éves átlagban nettó 1,8 M Ft /hó a jövedelmem, itthon ugyanez ugyanilyen munka mellett nettó 6-700 ezer Ft lenne.
2023. okt. 17. 12:23
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen még mindig megéri. Főleg ingázással, de úgy rengeteg időd elmegy csak az utazással. Én Győrben élek, de itt nagyon sokan mennek Ausztriába dolgozni, én is fontolgatom erősen.
2023. okt. 17. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!