Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ki szeretnék menni dolgozni...

Ki szeretnék menni dolgozni Ausztriába. Mennyi rá az esély arra, hogy találok olyan lakást, amibe vihetek egy közepes méretű 4 éves huskyt?

Figyelt kérdés

2023. jún. 7. 20:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Úgy tudom 37.2% esély van rá.
2023. jún. 7. 21:16
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha a pénz nem számít akkor 100%.
2023. jún. 7. 23:11
 3/11 A kérdező kommentje:
Eleinte biztos fog számítani, most Szerbiában lakok, de szerbül se tudok, muszáj lesz kimennem apummal, de a kutyáról nem akarok semmiképp se lemondani. Max egy kis időre odaadnám valakinek, de így is televan a falu kóbor kutyákkal
2023. jún. 7. 23:47
 4/11 anonim ***** válasza:
29%
Add be menhelyre a blökit! A munka fontosabb!
2023. jún. 8. 00:18
 5/11 A kérdező kommentje:
Szerbiában szerintem még az sincs, rögtön megölik a kutyákat
2023. jún. 8. 02:48
 6/11 anonim ***** válasza:
Gyere Magyarországra, itt találsz.
2023. jún. 8. 04:56
 7/11 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, én évekig laktam Ausztriában, és az a tapasztalatom, hogy rendkívül kutyabarát ország! A legtöbb boltba bemehetnek a kutyák is, és a legtöbb albérlet kiadónak sincs többnyire ellenvetése a kutya ellen.

Sőt, ami nekem egyenesen felháborító volt: még olyan albérlet hirdetést is láttam, hogy kutya lehet, gyerek nem... No comment!

Nem valószínű tehát, hogy gondod lesz a kutya elhelyezéssel!

2023. jún. 8. 07:23
 8/11 anonim ***** válasza:
Szia. Mi is Ausztriaban elunk a parommal, es van egy kiskutyank, amit a parom hozott bele a kapcsolatba. 3 eve vagyunk egyutt de a Pajtas mar 10 eve a paromnal van, igy tobb alberletben is megfordult. Soha nem volt gond vele, sehol nem mondtak neki hogy nem hozhatja , vagy tilos lenne stb. Mikor osszekoltoztunk es alberletet kerestunk (Becs), akkor az alberlet meglatogatasa kozben mondtuk hogy lenne egy kistestu kutya amit szinten hoznank, addigra amugyis megvolt a szimpatia, semmi problema nem volt. Nekem az a tapasztalatom hogy a legtobb embert nem zavarja. Persze lehetnek kivetelek, de osszessegeben ha elnyeres a leendo foberlo szimpatiajat, nyert ugyed van. Sok szerencset!
2023. jún. 8. 08:48
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2023. jún. 8. 13:03
 10/11 anonim ***** válasza:
Én is nézegetek osztrák álláshirdetéseket és ha szimpatikus utána az az első, hogy meg nézem az albérleteket mert van egy közepes testű kutyánk és egy cicánk. És minden hirdetésben az van,hogy “Haustiere nicht erlaubt”…lehet ingatlanoson keresztül könnyebb lesz majd találni még ha az plusz pénz is…
2023. jún. 11. 20:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!