Megéri kimenni dolgozni még betanított munkásként is Ausztriába, vagy Németországba?
Milyen értelmes választ akasz? Nem ismerjük a háttered…
Ha most keresel nettó 600-800ezret akkor nem feltétlen, ha minimálbéren tengőtsz akkor fixen.
Általában 10-12 euró /óra az órabér
Számold ki hogy neked megéri e
Szerintem megeri, de nem igazan birsz hosszutavban gondolkodni attol fugg milyen a munkakorod. En spec 3000 eurot keresek de egy otvar budos cgany elet ez itt kint. Csak a kajara kell koltenem, egy telephelyen lakok ahol van ketto kontener. Gyakorlatilag vegzel, es atgyalogolsz a piheno kontenerbe. Havi 2500 eurot felreteszek, de gyakorlatilag ejjel nappal itt elek. Jovore biztos hogy hazamegyek a felepitett hazamba, nem erdekel a gazdasagi helyzet se semmi. Tisztaban vagyok vele hogy negyedet fogom keresni de legalabb lesz eletem.
Mindenki csak a penzt latja, de hidd el kijossz megtapasztalod.
Kerdes hogy kivel berled majd a szobat, hanyan vagytok egy helyen, van e bolt a kozelben, ha ritkan jarsz haza elfelejtheted a komoly parkapcsolatot, szexualis igenyei is vannak az embernek joreszt azt is ha csak nem krvazol vagy olyan munkakorben dolgozol ahol birsz nokkel ismerkedni. Tartsd szamon ezeket a dolgokat aztan donts. A penz biztos hogy nem boldogit onmagaba csak szolok:) Ha kepes vagy 3 evet raaldozni az eletedbol minimum csak akkor eri meg igazabol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!