Haverom mondta felköltözött győrben és megkeres simán a soron havi nettó 500 a fizetése tényleg olyan jó hely ez a győr ilyen fizuk vannak ott?
Dehogy is.
Ez nem az átlag fizetés az max 300 az átlag.
Mázlija van jó helyre került hasznos végzettséggel.
Én csak akkor találtam jó állást hiába a végzettségem mikor egy ismerős ajánlott be.
Miért?
500 000 nálad jónak számít?
Attól függ mi az előzmény.
Műszakozás, túlóra, bónusz vagy ennyi az alapbér.
Nem mindenki keres 500 ezret.
Hello. Lehetséges, hogy meg keres annyit. A gyár mindig jól fizetett a több műszaknak hála :D . Aki szerint meg netto 500 ezer forint nem jó fizetés az kicsit el van tévedve. Magyarországon szerintem nagyon jónak számít. Sokan 300 ezer forint körül keresnek.
Egyik válaszolónak üzenem, hogy ha egy házastárs megkeres ketten 500-500 nettot az már egy millió forint havonta. Az általad leírt 250 ezer forintos albérletet ha levonjuk még mindig megmarad 750 ezer forint. Ha 2 fiatal pár/házastárs nem tud ennyiből gazdálkodni akkor ott alapvető gazdálkodási problémák vannak. Infláció ide vagy oda.
Természetesen van olyan IT-s, magánorvosi vagy éppen vállalkozói réteg akinek ez alacsony fizetés..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!