Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Köztisztviselők, mennyi a...

Köztisztviselők, mennyi a fizetésetek?

Figyelt kérdés

Írjatok régiót is, illetve hogy milyen szervnél vagytok, milyen beosztásban (vezető vagy sem).

Elégedettek vagytok, vagy szeretnétek versenyszférára váltani? Sok a munka, vagy stresszes valami miatt?

2023. okt. 12. 19:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

"versenyszferaban ennel masfel, ketszer magasabbak a kezdo berezesek"

A munkámból kifolyólag sok esetben látom a bérezéseket. Elég nagy tévedésben vagy. Ritka a bruttó 500 ezer feletti bér. Tehát általánosnak egyáltalán nem mondható. Talán három adózó esetén találkoztam 600-800 ezer közötti bérrel. Bruttóban.

Arról már nem is beszélve, hogy a munka jellegét a kérdező nem jelölt meg. Nyilván nem mindenki vezérigazgatóként tevékenykedik.

2023. okt. 17. 04:02
 12/14 anonim válasza:
Csak kíváncsiságból, de, hogyan éltek meg ezekből a fizetésekből? Nem régen kezdtem hasonló helyen dolgozni. Északi régióban dolgozok vízi területi engedélyekkel kapcsolatosan. Én egyenlőre egyedül élek és hát centizni kell rendesen és megtakarításom szinte semmi azon túl, hogy van kb. 3 havi megélhetésre de nagyon lassan gyarapszik és akkor kaján meg lakhatáson kívül semmire se ment. Most a fizetésem nettó 270-290 között mozog és, ahogy látom ez egészen jónak, de legalább elfogadhatónak számít. De ilyen 200 nettó körül, hogy a viharba oldaná még bárki is a megélhetést ha egyedül kellen-e? Talán még saját tehermentes ingatlanban, de az baromi ritka ha nem örököl valaki.
2024. jan. 6. 22:07
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Úgy, ahogy mondod. Saját, tehermentes ingatlanban. 290 ezerből kijönnék, és még félre is tudnék tenni. Ez nyilván úgy tud csak működni, hogy nem cigizek, nem piálok, nem költök drogra, hetente új ruhára, cipőre, felesleges dolgokra, szórakozásra, nyaralásra, csak kajára, és rezsire.

Most 294 ezer a nettóm, és eltartok belőle még 1 gyereket is. Ha nem lenne a lakásom saját és tehermentes, nehezen jönnék ki belőle, vagy sehogy. A gyerek ruházását már a megtakarításaimból fedezem. Kb. félévente új ruhatár (felsők, nadrágok), mivel tini és baromi gyors növésben van. 15 évesen 46-os cipőt hord. Sejted ugye, hogy ezt nem 2 forint beszerezni, arról nem is beszélve, hogy vidéken baromi nehéz? 2023-ban több, mint egy havi fizetésem költöttem rá ruha és cipő miatt. Magamnak cca. 15 éve nem vettem ruhát, csak cipőt, mert az összes pocsék minőségű és nem bírnak ki még 2-3 évet sem. A drágának mondott sem... ;)

2024. jan. 7. 04:29
 14/14 anonim válasza:
Hát igen. Nem mondom, hogy megértem mert nincs gyerekem, viszont egyedül álló ként kell fent tartanom egy albérletet és sajnos úgy érzem, hogy nem haladok semerre. A fizetésem kb. 40-47% a elmegy csak a bérleti díj+ rezsire és akkor még nem ettem. De nagyon nem irigyellek téged sem. Rohadt egy helyzet ez.
2024. jan. 7. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!