Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyit keres egy konyvelo?

Mennyit keres egy konyvelo?

Figyelt kérdés
Egy olyan konyvelo aki nem napi 12 oraban robotol… hanem marad ideje elni is. Illetve kb mennyiert lehet elvallalni egy ceg konyveleset, ha vallalkozokent dolgozom?
2023. okt. 12. 15:55
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
83%

Oks, de hol? Multinál? Nagy pénzügyi cégnél? Kis kkv-nál, vagy könyvelőirodában, esetleg magánban ev-ként?

Ha én azt mondom, hogy én ~1,5 nettót keresek kb heti 25-30 óra munkával, akkor azzal nem hiszem, hogy közelebb kerülsz.

A cég könyvelési díja pedig ezer dologtól függ. Társas vállalkozás alapdíja 30-40 ezer nettótól indul, de ez kb az alvó cég kategória, ennél csak magasabbak vannak. Ev-k alapdíja pedig 15 körül van ahogy látom a piacot, ez max a pár számlás vállalkozókra vonatkozik. Nálunk pl van ev, aki hatszámjegyű könyvelési díjat fizet.

2023. okt. 12. 15:59
 2/33 anonim ***** válasza:
48%

Nem tudom te hol tapasztaltál ilyet, de két cégem van, és egyiknek sem haladja meg a 20k-t a havi könyvelése, pedig vannak alkalmazottak, ideiglenes munkavállalók, évi többszáz számla, és egyéb teendők. Ha bármi kell, hívom a céget, és intézik.

Az alvó cégeket, egy ügyvezető-alkalmazottal kb 10k alatt csinálják.

Amikor keresgéltem a piacon könyvelőt, 30-40k-s havidíj az a prémium kategória volt.

2023. okt. 12. 17:52
 3/33 anonim ***** válasza:
86%
Ha emellé igényes, mindenre kiterjedő, profi, szakértői szolgáltatást kapsz, akkor nagy szerencséd van. 30-40k alatt nemigen állnak szóba a normális irodák a cégekkel. Ezt arra alapozom, hogy sok éve könyvelőirodám van, sok céget vettünk át más könyvelőktől, látom a díjakat, beszélgetünk kollégákkal, más irodavezetőkkel, stb.
2023. okt. 12. 19:44
 4/33 anonim ***** válasza:
82%

Ha könyvelőirodába mész dolgozni, akkor ott elég kevéssel kiszúrják a szemed. És eléggé fognak vigyázni, hogy ne nagyon tudd megtanulni a könyvelést önállóan, nehogy elvidd a kuncsaftokat.

Saját könyvelőirodát nyitni tapasztalat nélkül meg elég nagy lutri.

Multinál talán könnyebb karriert befutni, ha elég ambíciózus vagy és beszélsz jól angolul. De ott meg nagyon sok az egyszerű lebutított gombnyomogatós "könyvelő" állás, ahol lényegében egy munkafolyamatot csinálsz, és soha nem fogod átlátni a folyamatot. Szóval próbálkozni kell, és ha nem hagynak fejlődni, lépni másik céghez.

2023. okt. 12. 20:43
 5/33 A kérdező kommentje:
En arra gondoltam, hogy elvegzem a konyveloi tanfolyamot, hogy legyen merlegkepes konyvelo vegzettsegem es vallalkozo leszek utana, konyvelek par cegnek. Ezzel ossze lehet szedni havi netto 500at?
2023. okt. 12. 22:18
 6/33 anonim ***** válasza:
3 év szakmai gyak kell, hogy regisztrált lehess. Meg amúgy sem ajánlatos pályakezdőként ilyenbe belevágni. Nettó ötszázat simán össze lehet szedni amúgy, de mindenképpen szerezz gyakorlatot előtte.
2023. okt. 12. 22:37
 7/33 anonim ***** válasza:
amennyit lekonyvel
2023. okt. 12. 22:58
 8/33 A kérdező kommentje:
Tehat vallalkozokent, egyszemelyes konyvelokent realis, hogy elvallalom 15 ceg konyveleset?
2023. okt. 12. 23:02
 9/33 anonim ***** válasza:
Attól függ mekkora cégét.
2023. okt. 12. 23:06
 10/33 A kérdező kommentje:
Nem tudom, en csak abbol indultam ki, hogy kb 30at lehet kerni egy cegtol es 500at szeretnek kereni
2023. okt. 12. 23:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!