Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Webáruházban adminisztrátorkén...

Webáruházban adminisztrátorként milyen reális nettó fizetést tartanátok elfogadhatónak?

Figyelt kérdés
Tehát nem az a kérdés, hogy mi lenne az álomfizetés. Érettségi elég a munkához.
2023. okt. 11. 09:55
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
akkor & nélkül: nbsp hegyek...
2023. okt. 11. 17:59
 22/26 A kérdező kommentje:
Bocs a hülye szóismétlésekért, nem folyamatosan írtam, aztán nem olvastam át...
2023. okt. 11. 18:01
 23/26 anonim ***** válasza:

Bootstraphez azért minimális ismeret és rutin kell.

Prestashopban dolgozom, és a vizuális szerkesztő ebben nem segít. Elég összetett és hosszú termékleírásaink vannak.76 óta foglalkozom képfeldolgozással, 96 ó Adobe Photoshoppal. Igen, csoda ūgyes pl. A tartalomérzékeny kitöltés. Vagy a tárgy kijelölése. De azért még lehet nézni, milyen amit én rajzolok körbe, és milyen amikor a PS maga.

Csak a saját munkahelyeket ismerem. Lehet, van ahol csak ketendkopi a munka.

Valaki írta, hogy a termékleírás nem nagy dolog. Nos nálunk úgy fest, hogy van néhány termékkör, ahol az eredeti csak lorem ipsum értékű. Csodás, innováció, meg így, meg úgy. Önfényezés 3 mondatban. Mi meg írunk húsz hasznosat.

Máshol meg arra kell figyelni, hogy tartalmában ugyanazt írjuk, mint a konkurens cég, de mégse legyen azonos.

2023. okt. 11. 23:20
 24/26 anonim ***** válasza:
Minimálbér.
2023. okt. 11. 23:40
 25/26 A kérdező kommentje:
#23 Itt ennél sokkal kisebbek az elvárások, és ez meg is látszik mindenen... Valószínűleg ez összefügg az alacsony fizetéssel is.
2023. okt. 12. 07:51
 26/26 anonim ***** válasza:
Ez tényleg ilyen nettó 250 és minimálbér közti meló.
2023. okt. 12. 23:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!