Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Webáruházban adminisztrátorkén...

Webáruházban adminisztrátorként milyen reális nettó fizetést tartanátok elfogadhatónak?

Figyelt kérdés
Tehát nem az a kérdés, hogy mi lenne az álomfizetés. Érettségi elég a munkához.
2023. okt. 11. 09:55
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
10. Gyere hozzánk, már úgyis nyugdíjba akarok menni. Ha olyan egyszerű, akkor hétfőre már te leszel a főnök szeme fénye.
2023. okt. 11. 16:33
 12/26 anonim ***** válasza:

Köszi, de van szakmám és szeretem csinálni ^^

Viszont biztos akad (akár itt) majd lelkes jelentkező, szóval meglesz az utánpótlás.

2023. okt. 11. 16:36
 13/26 anonim ***** válasza:
Nekem a betanított munka az, hogy csavard jobbra kettőt… és ne gondolkozz.
2023. okt. 11. 16:43
 14/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat.

Valóban digitális betanított munka, és talán a képszerkesztés is erős kifejezés, ehhez egyáltalán nem szükséges komolyabb program, többnyire csak kivágásról van szó, ha vastag fehér keret van az eredeti körül, mert kicsi a hely a képeknek, bár ez nem is elvárás. A fizetés egyébként ingadozó, de inkább bőven 250e alatt van. Azzal már elégedettebb lennék.

2023. okt. 11. 16:51
 15/26 anonim ***** válasza:
36%
Amúgy fiúk-lányok, lepontozók: Digitális betanított munka nem egyenlő azzal, hogy aki ezt csinálja béna vagy buta hanem azt, hogy a munkához relative alacsony a belépési küszöb.
2023. okt. 11. 16:55
 16/26 anonim ***** válasza:
0%

#14 Kivágáshoz sem kell már nagy tudás, Photoshop AI azt is elvégzi már helyetted. De már az új paintbe is integráltak ilyen, Ai funkciót.

Ha meg embert vágnál ki a képről csak simán feltöltöd egy ilyen oldalra a forrást és készen megkapod az eredményt: [link]

2023. okt. 11. 16:58
 17/26 A kérdező kommentje:

#15 Kösz, mellesleg ahogy hallom, sokaknak az alapvető műveletek is kihívást jelentenek, ez nem mindenkinek való. Van olyan kreatív munkatársam, aki HTML-szerkesztőben táblázat helyett space-eket nyomogatott... és néhány gyanús megjelenésű oldal forráskódját elnézve ilyen szintű "tudással" nincs egyedül.

#16 Köszönöm, pontosan tudom, mennyi tudás (tényleg nem sok, szinte elég tudni a létezéséről), vagy milyen eszköz kell hozzá. Egyébként az XnView-t használom, az végig tud menni egyszerre több képen is, bár biztos van még ilyen program. Kösz a linket, bár egy ideje azt is ismerem.

2023. okt. 11. 17:41
 18/26 anonim ***** válasza:

#17 :DD Ennél már csak az a jobb amikor valaki a br taget spameli.

Mondjuk ha elrendezésről van szó manapság már nem táblázatokat használunk hanem semantic tageket vagy diveket + CSS-t.

2023. okt. 11. 17:50
 19/26 anonim ***** válasza:
Dolgoztam ilyen munkakörben, és én a garantált bérminimumot kaptam…
2023. okt. 11. 17:53
 20/26 A kérdező kommentje:
#18 Ahogy mondod, br, meg   hegyek... Itt tényleg egyszerű táblázatszerűség elég lett volna, ahhoz nem kell kódolni. Mint írtam, HTML-szerkesztő, és bár van forrás-nézet, nem hiszem, hogy gyakran átváltanának. A sok br mentségére szól, hogy kódolás nélkül ebben a primitív szerkesztőben nem lehet beállítani kódolás nélkül egyedi stílusokat, mint pl. a Wordben, és globális stílusok sincsenek definiálva, hogy legyen elég hely pl. a címsorok előtt/után. Valamikor tanultam egy kis HTML-t és CSS-t, bár azóta sokat fejlődött.
2023. okt. 11. 17:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!