Reális egy napi 25-30 ezer ft betanulóként, szaki mellett?
Jelenleg 23 éves vagyok és targoncás/raktáros pozícióban dolgozom, minimálbérért (235 ezer).
Emellett Burkolóként tanulok estin és Februárban leszek számlaképes, illetve akkor végzek!
Nyilván egy jobb bevétel reményében, és a szakmai iránti elkötelezettségből választottam.
Az a kérdésem, hogy van-e olyan szakember Kecskeméten vagy Pesten, aki mellett el tudok helyezkedni, és a teljes 0-ról türelemmel, idegesség mentesen betanítana?
És itt a fontos kérdés az, hogy egy napi 25-30 ezres napi bér reális-e?
Te fordítva ülsz a lovon kisgyerek. Még ingyen se tanítanálak be, nemhogy még én fizessek azért, hogy az értékes időmet pazarlom rád. Elmész te a jóbüdösku... -ba.
Üdv egy burkoló
Kedves Kérdező!
Eddig (régebben) az volt a "szokás", hogy a tanuló fizetett azért, hogy megtanítsa a szakmára egy nagytudású.
1./ Konkurencia leszel
2./ Kínlódik veled nagyon sokáig
3./ Pazarolja rád az idődet
4./ Javítgatja az elvégzett munkádat
Szerintem örülj neki, ha minimálbért kapsz majd.
Jól értem, betanulási időszakban napi 25-30 ezret szeretnél keresni?
Szerintem ezt nyugodtan harmadold el, az lesz neked a reális.
Szerintem itt félreértés történt!
Nem vagyok tanuló, főállásban dolgozom.
Márciusban, mikor végeztem a sulival, utána itt akarom hagyni a jelenlegi munkám, és főállásban a mester mellett dolgozni végig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!