Nem érimeg targoncás jogsit lerakni?
Lehet, hogy más volt veled a baj, csak arra fogták.
Menj el sima raktárosnak, ha ott kell targoncázni, majd beletanulsz. Vagy menj ki Németországba.
jogos amit leír
én a darukezelői papírral jártam így. kb 1 évig kerestem állást és a kutya sem adott lehetőséget mikor meghallották, hogy nincs tapasztalat elküldtek a picsába
Érthető. Senki nem szeretné, hogy nála tanulj bele, az ő kárára.
Youtube-on vannak videók ahol romba dönti a raktárat egyetlen targoncás. Vagy mit rombol egy toronydarus egy építkezésen. 😂
ha már itt tartunk....
tud valaki olyan céget ajánlani ahol van lehetősége a pályakezdőnek?
én kotrógépes (lennék) gumikerekesre és lánctalpasra van papírom, de ugyanez van. sehol sem találok melót pályakezdőként
"én kotrógépes (lennék) gumikerekesre és lánctalpasra van papírom, de ugyanez van. sehol sem találok melót pályakezdőként"
Furcsa lenne ennyi építkezésen az országban.
De elmeséleg egy sztorit, haverom kiköltözött Új-Zélandra sok évvel ezelőtt, mindenféle melókat elvállalt kint, kutyamenhelyen takarított például. Azután jelentkezett egy olyan céghez, amelyik golfpályák öntözőrendszereit telepítette. A főnök megmutatta haveromnak, hogy itt van ez a kotrógép, ezzel fogsz dolgozni. Haverom tiltakozott, hogy de neki nincs is ilyenre jogosítványa még otthon Európában sem. Mire a főnök: sebaj, majd megtanulod, szállj be és csináld!
hát ennek az irománynak aztán rohadt sok értelme volt
dettó
1111/1212/1222 gépcsoport és a kutya sem ad lehetőséget
volt olyan aki amikor meghallotta, hogy pályakezdő vagyok kiröhögött és kinyomta a telefont
Miért vagytok balekok, miért nem hazudjátok azt, hogy több hónap, vagy több év gyakorlattal rendelkeztek?
Meddig tart egy kamu referenciát szerezni egy 20 ezresért? Segítsek?
És te miért vagy ilyen hülye? Beleül a gépbe és az első mozdulatról megmondják, hogy pályakezdő. Hiába írkál az önéletrajzra akármit is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!