Itt miért pontozzák le azokat, akik azt tanácsolják másoknak,hogy fejlődjenek, ha baj van a fizetésükkel?
Én nem értem, miért kell ezért lepontozni.
Minden 3 kérdés olyan,hogy panaszkodik a kérdező,hogy nem bír kijönni a fizetéséből albiban, mit csináljon...stb
Én mindig azt tanácsolom,hogy nem szabad megelégedni a gyenge fizetéssel, fejlődni kell, keresni a lehetőségeket.
Én 23 évesen jöttem rá erre, azóta vallom ezt.Leérettségiztem, elvégeztem egy OKJ-t, ami semmire nem volt jó, bolti eladó meg később raktári/logisztikai adminisztrátor állásokat töltöttem be vele, fos fizetésért.
De, mindig többre vágytam, tudtam,hogy többre vagyok képes.Ezért felvételiztem egyetemre,műszaki menedzser szakra, levelezőn.
Mivel az érettségim sem volt fényes, fizetősre sikerült csak, amit diákhitellel finanszíroztam.
Akkoriban a diákhitel sem volt ám olyan kedvező, mint most, ugyanis most már kamatmentes.Az enyém nem volt az.
A diploma előtt 2 félévvel már jó pozíciókat tudtam betölteni, megszerzése után meg tényleg eltudtam kezdeni felépíteni a karrieremet, fejlődni.Mondanom sem kell, a bérezés területén is.
A lakhatás finanszírozása és mellette jól élni sem okoz problémát.
Én azt látom,hogy a magyarok többsége nem akar fejlődni, nem akar előre lépni,hanem a jelenlegi versenyképtelen kvalifikációival (vagy annak hiányával) akar magas színvonalon élni.Persze a panaszkodás az megy.Ha meg az ember tanácsokat ad, akkor le van pontozva.
Mert erre nincs igazán jó válasz, ők csak panaszkodni szeretnének, és nem megoldást.
Egyébként ha ez így lenne, ahogy te gondolod, akkor pl. csak fiatal pályakezdők lennének takarítók és csak az idősebbek dolgoznának jobban megfizetett helyen. De sajnos ez nem így működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!