Olyan férfi akit jobb anyagiak nem tesznek boldoggá az bolond?
Van egy kollégám aki már három külföldi országban is dolgozott, Spanyolország, Anglia, Németország és kérdeztem miért költözött haza. És mondja hogy ő nem telepedne le külföldön, és hogy eleve csak határozott idejű állásokat vállalt mert hogy a szülővárosát érzi az otthonának.
De akkor sem értem. Ő azt mondja őt nem teszi boldoggá az hogy sokkal több fizetésért sokkal jobb autót vehet meg többször mehet nyaralni.
Férfitól ilyet még nem hallottam.
Ha neki így jó, akkor téged ez miért zavar?
Engem pl. soha nem érdekelt a szülőhazám, az országom.
Mire megyek vele? Miben segít engem? Semmiben.
Csak magam tudok tenni azért, hogy jobb legyen. És ha éppen Spanyolországban ajánlanak ilyen lehetőséget, akkor odamegyek.
Vannak dolgok, érzések stb amit pénzért nem lehet megvenni.
Én még értem a kollégád. Én is éltem külföldön és nem lettem attól boldogabb, hogy mennyi van a számlámon...
Ez van. Van aki képes boldogulni és jól keresni, akárhol van, van aki nem. Ha neked jó így/ott, akkor tök jó. Én is éltem Angliában fél évet, és nekem sokkal kevésbé kellemes közeg mint a budapesti, ráadásul van hogy innen is angol klienseknek dolgozok, tehát tök mindegy, hogy hol élek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!