Olyan férfi akit jobb anyagiak nem tesznek boldoggá az bolond?
Van egy kollégám aki már három külföldi országban is dolgozott, Spanyolország, Anglia, Németország és kérdeztem miért költözött haza. És mondja hogy ő nem telepedne le külföldön, és hogy eleve csak határozott idejű állásokat vállalt mert hogy a szülővárosát érzi az otthonának.
De akkor sem értem. Ő azt mondja őt nem teszi boldoggá az hogy sokkal több fizetésért sokkal jobb autót vehet meg többször mehet nyaralni.
Férfitól ilyet még nem hallottam.
Nem.
Pont ő az, aki a sok bolond között a normális.
De mivel szinte mindenki bele van bolondulva a pénzbe, így az a norma, és bolondok között, akik normálisnak hiszik magukat, ő van bolondnak beállítva.
Figyu, az elmúlt években 14-18M forint között volt a nettó bevételem/keresetem, van egy hitelmentes lakásom, megtakarításom van bőven, jelenleg kapcsolatom és családra kilátások nincsenek. Én is dolgoztam már számos országban, néha kell a nyugi. Én meg tudom érteni.
34F
# 4
ez hogy lehet???
Mi? Hogy nincs szükségem többre, mint amennyi egy normális élethez, évi 1-2 utazáshoz szükséges? Jelenleg a család-elképzelés sem motivál, mint komoly kapcsolatban tavalyig, úgyhogy nincs miért teperni.
#4 osztom. Jól leírtad.
Kérdező:
Van egy bizonyos szint, ami felett felesleges. Van egy 8,5 milliós autóm, nem vágyom arra, hogy 15 milliós autóm legyen. Az sokkal jobb érzés hogy akkor kelek és akkor fekszem amikor akarok, hogy jut időm a családra, hogy a páromnak nem kell dolgoznia mert megengedhetjük, stb.
Van az a szint ami fölött már nem motivál a pénz.
Ha választanod kéne:
1. stresszes meló ahol nagy a hajtás és kevés idő marad magánéletre másfél millió nettóért
2. nyugis hely ahol a magánéleted van előtérben és szinte azt csinálsz amit akarsz
Nagy eséllyel te is a nyugisabbat választanád.
Jobb autó sem izgat mindenkit.
Vehetnék de a mostanit már megszoktam.
Tudom hogyan reagál, parkolásnál kényelmes mert tudom hol vannak a szélei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!