Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » KPMG junior könyvelő fizetés...

KPMG junior könyvelő fizetés és munkakörülmények?

Figyelt kérdés
Nemrég megkeresett LinkedIn-en egy KPMG-s fejvadász egy junior könyvelő pozíció miatt. Nem válaszoltam az üzenetére (amit azóta kicsit megbántam), de kíváncsivá tett. Mindenhol azt olvasom, hogy a Big4-ok esetén a könyvvizsgálat biztos kiégés és besavanyodás kevés pénzért. Van esetleg itt valaki, aki junior könyvelőként dolgozik jelenleg a KPMG-nél? Az is olyan hajtós mint a könyvvizsgálat? Milyen kezdő fizetéssel lehet kalkulálni kb 1 év tapasztalattal és gazdmen. diplomával?
2023. szept. 22. 18:53
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Elòször is, attól hpgy megkerestek még nem jelenti azt hogy rögtön meg is kapod az állást. A Big4-nál a junior pozikra sokszoros a jelentkezés, és általában többkörös interjúkon, AC-n meg amit el tudsz képzelni, választják ki akiket felvesznek. Amúgy ja, nagyon hajtós az elején kevés pénzért (ezek a cégek elvárják hogy te érezd magad megtisztelve hogy ott dolgozhatsz). Viszont ha túléled a junior és a medior korszakot, szeniorként már nagyon jó. Én nem ott dolgozok, de vannak ismerőseim a kpmg-nél meg az ey-nál is, illetve én is egy multinál dolgozok, onnan tudom. Az első kb 5 év a sz.r
2023. szept. 24. 15:00
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi, tudom hogy egy megkeresés nem garancia. Jelenleg sem keresek valami fényesen, a váltást fontolgatom, de ha bagóért kell megszakadni azt a mostani munkahelyemen is megtehetem.
2023. szept. 25. 03:13
 3/3 anonim ***** válasza:
Szeptemberben jöttem el a KPMG-től. Szerintem nem a hajtás a legrosszabb az egészbe. Ha olyan NPC csapatot sikerül kifogni ahol én voltam akkor igazából azzal ölöd meg magadat a legjobban. Munkahelyi kapcsolat kb nuku ha nem vagy hasonló beállítottságú. Plussz a folytonos versengés miatt még akár alád is tesznek managernél stb. Amit párszor sikerült megtudnom míg ott voltam. Nekem egyik ismerősöm 380-400-at visz haza 25 év alattiként, 3,5 év munkaviszonnyal. ( részben az ő hibája, hogy nem léptették elő, szóval ezt úgy számold) A belépő bér (nekem) az brutto 480.000 alap volt, túlórát fizetik. Túlfizetni nem fognak, de abban igaza van az elsőnek, hogy kb senior/junior manager ig szopás, utána egy fokkal jobb. De ez inkább az uborka szezonba jellemző, május 31 elötti időszakba láttam még partnert is bent este 9 kor. A felvételiről meg ugyan csak azt tudom elmondani mint az első. Kb mindenkinek elküldik akinek van normális tapasztalata a meghívót linked in-en. 4 körös interjú van, angol teszttel meg szakmai teszttel. Ettől független szerintem az egyik “legbarátibb” big4 a KPMG, csak bírd a gyűrődést. Ha viszont jól akarsz keresni már most akkor engedd el. Viszont amit nem lehet elvenni ezektől a cégektől az a presztizs. Pár évet eltöltesz itt és ha nem bírod akkor elmész máshova több pénzért. Én miután eljöttem egy másik céghez, a szakmai tesztem több részét is elengedték ebből fakadóan.
2023. nov. 2. 02:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!