Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha munka közben elmentem...

Ha munka közben elmentem "maszekolni"és megtudta a főnök, akkor ki fog rúgni?

Figyelt kérdés

Szép estét!Nemrég értem haza a melóból és nap közben akadt egy kis probléma.Futárként dolgozom és 2 cím között elmentem maszekolni.Azt hogy hova meg miért azt nem szeretném elmondani.Nem volt több háromnegyed óránál.Mire visszatértem a rendes melóba a főnök(aki havonta 1x van bent)már az ajtóban várt.Megkérdezte merre jártam, mert tudta, hogy nem volt rendelés.Hebegtem habogtam, majd egy telefonhívás mentett meg, de mondta, hogy holnap beszélgetünk erről, mert sajnos nem ez volt az első! Szerintetek mi lesz?Kirúg?

(Hozzáteszem nem csak én csinálom)

2023. szept. 15. 23:52
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Troll kérdés volt, de köszönöm azért
2023. szept. 16. 11:40
 12/14 anonim ***** válasza:
Ha munkaviszonyban, akkor én is elbocsátanálak, főleg, hogy nem az első eset. Csomó mindent megszegtél a munkaviszonnyal kapcsolatban, ugye azzal tisztában vagy?
2023. szept. 17. 10:10
 13/14 A kérdező kommentje:
Mondom kamu volt a kérdés
2023. szept. 17. 12:03
 14/14 anonim ***** válasza:
Láttam. Ettől függetlenül a kamu kérdésedet kivesézhetjük, egyébként minek tetted fel? Unatkoztál? Ha meg feltetted, akkor csak olvasd végig a válaszokat, ha már egyszer szántunk rá a drága időnkből. ;)
2023. szept. 18. 05:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!