Egyetem elvégzése után jár a munkanélküli segély?
Figyelt kérdés
Hogyha lediplomáztam júliusban (és ezzel megszűnt a hallgatói jogviszonyom), de azóta még nem találtam munkát, akkor is lehet regisztrálni a munkanélküli segélyre, vagy az egyetem nem számít korábbi "munkahelynek"?2023. szept. 13. 18:47
2/10 anonim válasza:
Nincs már munkanélküli segély. Álláskeresési járadék van.
Az álláskeresési járadékot az alapján állapítják meg hogy az elmúlt három évben mennyit fizettél a a munkaerő-piaci járulékalapba, de legalább egy év biztosított jogviszonyodnak lenni kellett.
Ha egyetemre jártál és nem volt munkát, akkor 0Ft-ot fizethettél a járulékalapba, így az álláskeresési járadék amire jogosult vagy is 0Ft.
3/10 anonim válasza:
Persze, meg a babaváró, CSOK, ingyen Dacia is xdxd
4/10 anonim válasza:
Ez miféle diploma, hogy ennyi ésszel megszerezted?
7/10 anonim válasza:
Nem. Annak idején én is így voltam, hogy nem kaptam rögtön munkát. Egy fillér nem járt. Illetve annyi kedvezmény volt, hogy nem kellett még egy ideig TB-t fizetnem magam után a nem létező jövedelmemből.
8/10 anonim válasza:
Ez nem segély alapú társadalom megmondta a Miniszterelnök Úr!
9/10 anonim válasza:
Nah mindjárt jönnek a burgerforgato gyors éttermi poén gyárosok... egyebkent sajnos nincsen, a kérdésedre válaszolva.
10/10 anonim válasza:
ez nem poén, tényleg sokaknak a krumpli lapátolás marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!