Érdekelne , hogy akik othon vannak a babával és otthonról végezhető munkát csinálnak melyik ilyen munka az ami pénzben is meg éri?
Amit ugy is tudnék csinálni , hogy reggeltől estig én vagyok a gyerekkel .
Ilyen foreveres meló ki zárva.
Mi a szakmad ? Eddig mit dolgoztal ?
Ezeket az otthoni munkakat nem ugy kell elkepzelni, hogy te most akkor otthonrol dolgozol akarmit.
Ezekhez vagy rendes vegzettseg kell ( ugyved, jogasz, fordito, konyvelo, informatikus , koreografus stb. - tehat amit online is tud csinalni ).
Ha nincs ilyen szakmad akkor max. az ilyen Avon meg tarsai, kotes, varras, ilyesmik. De ez utobbihoz is szakmai tudas kell.
En itthonrol dolgozom, fotokat szerkesztek, de mar 1997-ben is ezt csinaltam.
Most én ide leírhatom, hogy építészmérnök vagyok és home officeból bedolgozok napi pár órát, de te ezzel nem leszel előrébb. Gondolom nem fogod elvégezni a 5 éves műszaki egyetemet.
A jól fizető home office munkák nagyrésze ilyen, tanulni kellett hozzá, nem keveset, ami később hozza meg a gyümölcsét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!