Engem kisbaba mellett végezhető otthoni munka érdekelne. Győri vagyok. Hallottatok valamilyen lehetőségről?
szerintem nagyon nehéz.
én végig dolgoztam az otthon töltött időt. vállalkozásomból mentem szülni, csinálni kellett tovább. aztán jött a válság és elvitte, akkor elkezdtem ruházni. nagykerből vettem, szép csomagokat csináltam és neten árultam, apeh oldalról vettem olcsón raklapos babás dolgokat, azokat is árultam, de nyűg volt a postázás. gyerekkel nagy csomagokkal nem volt egyszerű naponta postára rohangálni...
aztán találtam egy céget akinél bedolgoztam, teljesítmény béres, tehát akkor fizet és annyit amennyit csináltam. jól csináltam, egyre több munkát kaptam, közben gyerek is oviba ment, így rendesen felvettek :)
de nagyon ritka szerintem ez, nálunk is én voltam az egyetlen aki így bedolgozott. másik ami jó benne, hogy főnököm ha jön majd a kistesó, újra elenged így, tehát nem vettem fel helyettem mást, megmaradt az az állás amit majd újra én tölthetek be :)
Na itt én is kíváncsi vagyok,mert néztem a netet sokszor,de mind kamu volt,előre fizetős. Anyám az újságot böngészte,fel is vette a kapcsolatot a hirdetőkkel,az is egytől egyig előre fizetős volt,eleinte bele is esett és fizetett előre... :-(
Egy ismerősöm varrogat,azokat adja el a neten.
A Párom mamája szintén varr,de hozzá személyesen viszik a foltozni valókat :-)
Nővérem is vállal varrást,de vállalt már torta készítést is,pedig Ő sem varrónő,de nem is cukrász :-)
Vannak akik saját készítésű ékszerekkel kereskednek- szintén a neten.
Rongyszőnyeget könnyű csinálni,azt is lehet neten árulni. Én csak azért nem teszem,mert 4 kölök van :-)
Sok sikert az otthon végezhetőhöz!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!