Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Tényleg nem jó gyereket...

Tényleg nem jó gyereket vállalni, ha a munkaügyi szempontot nézzük?

Figyelt kérdés

Csak azért, mert amúgy a legtöbb anya nagy hátrányban van munkaügyileg, már sokan panaszkodtak, hogy beadták volna a 2 éves gyereküket bölcsibe viszont a munkahelyen ahova jelentkezett, rögtön azt mondták azért nem veszik fel, mert gyerekük van.

Most minden munkahely ilyen?

2023. szept. 9. 15:39
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

20.

Én egy szóval sem írtam, hogy akárki aki szül, hős.

Csak azért akinek van gyereke, az mégiscsak össze tudja hasonlítani a két életstílust, mert az tudja, hogy milyen gyerektelennek, illetve szülőnek lenni.

Aki pedig egész életében gyerektelen, az nem tudja, hogy milyen a gyerekes lét, de ennek ellenére azt mondogatják, hogy milyen szar a gyerekeseknek.

2023. szept. 10. 18:07
 22/23 anonim ***** válasza:

#18 Gondolom akkor neked legalább 3+ gyereked van hogy ennyire egyszerűnek gondolod a dolgot.

#19 Ezt nem kell igazolni. Valaki vagy akar gyereket vagy nem, valakinek vagy meg van rá a pénzügyi és családi háttere vagy nem.

Tőlem mindenki annyi gyereket csinál amennyit akar, én szeretnék normális körülmények között élni és szeretném ha a gyerekeim mindent megkapjanak ami az ő sikeres életükhöz szükséges.

Vicces hogy a nyugatot hozzuk fel, amikor az utóbbi kb 70 évben kb 5 éven át volt a születési ráta 2 felett, és az idő több mint felében vasfüggöny mögött volt az ország, gondolom a 60-as években is a nyugati propaganda miatt nem szültek az emberek legalább 2.1 gyereket.

2023. szept. 10. 18:07
 23/23 anonim ***** válasza:

Ha cég lennék valszeg én se vennék fel kisgyerekes anyát.

Gyárban dolgozok, nagyon sokszor előfordult, hogy a kisgyerekes anya 1-2 napokat mindig hiányzott.

1 hónap alatt 7 nap hiányzás de nem is egyben hanem sokszor véletlenszerű napokon.

Nem egyszerű helyzet.

Ha emberi oldalról nézem akkor pedig minden nőnek joga van szülni és gáz, hogy nincs jobban támogatva ez az egész.

2023. szept. 10. 19:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!