Önéletrajzírás során milyen szempontok alapján kellene bemutatnom magam?
Figyelt kérdés
A szakkollégiumi jelentkezéseimhez kellene egy önéletrajz, amelyben magamról is ejtek néhány szót, de egyszerűen nem tudom hogy hogyan kezdjem el, mit lényegesebb megemlítenem. Akinek már van hasonló téren tapasztalata, mit tudnátok javasolni?2020. okt. 2. 14:49
1/3 anonim válasza:
Ott vannak halomszámra a minták a neten. Olyat keress amiben kicsit jobban ki van fejtve a személyes rész.
2/3 anonim válasza:
Alapadatok (név, születési datum, telefonszám, mailcím)
Tanulmányok (gimi, egyetem)
Versenyeredmények (OKTV, OTDK)
Publikációk (tanulmány, előadás, poszter)
Számítógépes ismeretek
Egyéb készségek és képességek (soft skillek)
Hobbi
Nem árt egy tanártól ajánlás.
3/3 A kérdező kommentje:
Egyes, igen, először interneten próbáltam rákeresni, és adott is ki találatokat szép számmal, csak legjava szakmai önéletrajz volt, és a tanulmányokon meg a tapasztalatokon kívül szinte alig láttam bennük más, személyesebb adatokat is. A kettesnek pedig köszönöm a válaszát, nagyon jó kiinduló pontot adtál.
2020. okt. 3. 09:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!