Életed során mikor kerested a legtöbbet és mennyit?
Figyelt kérdés
Jelenlegi munkahelyeden vagy a korábbin?2020. aug. 15. 12:30
3/9 anonim válasza:
10 éve a CEU-n. Kár volt ott hagyom, a jelenlegi helyemen kellett hozzá 10 év, hogy újra kb annyit keressek, mint anno ott.
4/9 anonim válasza:
Osztályvezetőként 2016-ban volt a legtöbb a fizum, 1.3 millió bruttó, plusz évi 20%-os bónusz. Azért váltottam, mert kevesebb munkával is keresek annyi pénzt, ami bőven elég az életminőségem fenntartásához és így meg nem éri meg a stressz.
5/9 anonim válasza:
4es az nem semmi pénz azért. Ejha
6/9 anonim válasza:
Arányaiban 2003-ban volt a legmagasabb a fizum, akkor kaptam nettó 160e-et, és biztonsági őrként, a bruttóm az majdnem 280e volt. Ez akkor álomfizunak számított az én szintemen.
7/9 anonim válasza:
A jelenlegin, 600 nettó+cafeteria. Szeretem, békés, kényelmes.
8/9 anonim válasza:
@5 Nyilván sok pénz, de nem éri meg érte heti 80-90 órákat dolgozni, ha 800k bruttóból is kényelmesen megélek és a stressz is sokkal kevesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!