Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Wolt Support Associate pozíció...

Wolt Support Associate pozícióban mennyi a bruttó fizetés jelenleg?

Figyelt kérdés
Olyanok válaszát várom, akiknek tényleg van tapasztalata és tudnak konkrétumot mondani.

2023. szept. 8. 14:52
 1/1 anonim ***** válasza:

Az associate pozit nem tudom viszont engem kerestek, mert a support csapathoz kerestek team leadert 500-750 bruttós budgettel. Szóval gondolom függ attól is , hogy beszélsz e nyelvet vagy sem de én olyan 400-500 bruttó közé raknám (és azzal lehet sokat mondok, egy ISSCben nyelvvel 550 bruttó van általában)

Amit tudok mellé mondani, hogy van szép kártya juttatás, MediCare healthnél bejelentés, meg all you can move kedvezmény

HO nem tudom van e az ilyen pozin TL-ként engedtek volna pár napot de nem folyamatosan.

2023. szept. 14. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!