Mennyi a reális óradíj magántanításért? (matematika)
Figyelt kérdés
Általános- és középiskolai matematika korrepetálásért, érettségi felkészítésért hány Ft-ot tartotok reális óradíjnak? (60 perces óráért)
(Vidéki megyeszékhelyen, tanári diplomával)
2023. szept. 7. 19:44
3/9 anonim válasza:
5-6 ezer/óra?
A jó tanárokat becsülöm, de ha ezt kiszámolod havi bevételnek az 800.000 ft. Szerinted ez reális?
5/9 anonim válasza:
Amúgy meg képtelenség napi 8 órát folyamat tanítani
7/9 anonim válasza:
Egy magántanár nem tanít 40 órát egy héten. Ez csak másodállás. Már 10 éve is 4000 Ft-ot fizettem egy logopédusért, magán fejlesztő házban meg 20.000 volt már akkor is, és tolongtak érte. Szóval a 6000-7000 ft szerintem egyáltalán nem olyan hajmeresztő. Pláne ha még számlát is ad, alig marad neki valami.
8/9 anonim válasza:
5-7ezer között. Függ attól mekkora tapasztalatod van, hányszor mész adott emberhez a héten stb.
9/9 anonim válasza:
4-7 ezer ft. Amikor nyelvvizsgára készültem 10 éve kb, 3000/60 perc volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!