Milyen fizetés lenne reális egy több éves tapasztalattal rendelkező gépészmérnöknek?
-2év tapasztalat technológusként acélszerkezetek és gépek gyártásában
-5év tapasztalat projektmérnökként több száz milliós, illetve milliárdos üzem átépítési és fejlesztési projektek teljeskörű irányításában
-msc. végzettég és felelős műszaki vezető jogosultság megléte
Nem vagyok teljesen up to date a gépész fizukkal, én villamosmérnök vagyok.
Feltételezem hogy projektvezető poziban gondolkozol. Ha a tapasztalat volumenét és minőségét veszem alapul és hogy van felelős mv. jogosultságod, akkor bruttó 1-1,5 között mondanám valahol, de inkább az intervallum alsó harmada. Ilyen tapasztalattal, ha azt kamatoztatni akarod, szerintem nagyon beszűkül a piac. De ezzel már ki lehet úgymond törni a bruttó 6-900 közé beállt gépész fizuk világából, amit egy egyszerű tervező vagy gyártás, folyamatmérnök közeli poziban kapnak a kollégák.
Véleményem nem mérvadó. :D
Attól függ hol dolgozol. Egy multinacionális vállalatnál 1- 1,2 millió bruttót elkérnék a helyedben.
Kis cégnél max 900k.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!