Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyit lehet keresni a...

Mennyit lehet keresni a Kecskeméti Acps Automotive Kft-nél cnc-gépkezelőként?

Figyelt kérdés

2023. szept. 5. 07:52
 1/2 Phantom2 válasza:

Elég jól lehet keresni, meg 8. általánossal is megvan a 4kilo, szóval ha szakmabeli vagy ennél többet is kaphatsz.

A munkakörnyezet jó, az emberek segítőkész ek és kedvesek.

Azonban én nem mennék oda a helyedben.

Először is tapasztalatból mondom, hogy még a szart is kifogják belőled hajtani főleg az új műszak beosztás miatt októbertől. (Eddig 3 nap 12 óra volt vagy éjszaka vagy délelőtt, most már több lett).

A vezetőség azt de tudja mit csinál, nincsenek tisztába semmivel, a legjobb embereket küldik, és próbálják kezdőkkel helyettesíteni. Raadasul vannak olyan döntéseik és szabályaik amiktol úgy fogod érezni magad mintha az óvodába vagy az első osztályba lennél. Nem véletlenül van folyamatos toborzás és ember csere.

De figyelj. Próbáld ki és döntsd el magad.

A fizetés és a juttatás jó, csak nem lesz szabadidőd.

2023. szept. 27. 22:15
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólást! Végül nem vállaltam, (cnc-gépkezelőnek) mentem volna, azon belül is élhajlítás…. Inkább Ausztriába mosogatok 2,5k euróért.
2023. okt. 29. 06:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!