Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha a HR-es visszajelez ilyen...

Ha a HR-es visszajelez ilyen sablonüzenetben, hogy az önéletrajzom elbírálás alatt áll, kb. mennyi ideig érdemes még várnom, hogy esetleg behívnak állásinterjúra?

Figyelt kérdés

Tekintve, hogy ma jött ez az üzenet kb. holnap, holnaputánig?

Azt tudom, hogy elutasítás esetén nem szólnak vissza, a helyadataimat akarom megváltoztatni, aztán azért lenne jó tudni.

2023. szept. 4. 16:51
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Általában ha egy héten belül nem hívnak interjúra akkor felejtős.

Kivéve ha olyan multi ahol külföldön döntenek. Nekem 2 hónap után szóltak. Már azt sem tudtam hova pályáztam és mikor.

2023. szept. 4. 16:57
 2/3 anonim ***** válasza:
0
2023. szept. 4. 17:35
 3/3 anonim ***** válasza:
3 napon belül keresnek, ha rád esett a választás, te tudtál a legmeggyőzőbben hazudni. Ha addig nem hívnak, akkor más tudta magát ügyesebben eladni. Pont.
2023. szept. 5. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!