Ki meddig halogatta a felmondást? Megbántátok?
Amikor már a "főválallkozó" ügyvédje hozta a követelésátruházási szerződést aminek segítségével a tárgyhavi fizetést megkaptuk.
A következő "munkáltató" szerződését aláírtam ugyan de amikor már borítékos pénzt hoztak ki, ráadásul kiderült, hogy egy éve járulék sincs befizetve, azonnal ment az email a megbízóknak a tulajdonosoknak, a munkaügynek, a navba, a kormányhivatalba.
A "fővállalkozó" kiküldte a szakmai vezetőt, meg a területi igazgatót, továbbá az irodájukba akartak bevinni, én meg közöltem hogy a járművem kamerája, és a telefon a zsebemben minden rögzít, egy másikkal meg vonalban vagyok.
Erre elhúztak, és másnap már ki is voltam jelentve így nem mentem többet.
"Ki meddig halogatta a felmondást? Megbántátok?"
2 perc alatt hoztam meg a döntést. Nálam azonnali hatályú felmondás volt 25 év után. Ebből adódóan pereskedtünk is egymással. Gondolom nem kell ecsetelni, hogy ilyen jellegű felmondás esetében nincs mit megbánni a részemről.
Utána fél évig nem találtam melót, de aztán egyenesbe jöttem. A lelki dolgok inkább megviseltek, mint a 6 hónapnyi állástalanság.
Én addig hallgattam míg nem találtam új munkahelyet. Azután felmondtam és átmentem a másik helyre.
Sajnos én nem engedhetem meg magamnak, hogy munkanélküli legyek az anyagiak miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!