Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Menjek vagy maradjak? Volt,...

Menjek vagy maradjak? Volt, hogy megbántátok a munkahelyváltást?

Figyelt kérdés
A jelenlegi cégnél 10 éve vagyok kb csicska. Feladatom számlázás, szállítói nyilvántartás, stb.Nem kell megszakadnom mondhatom munkaidőm 30%át dolgozom. Lenne lehetőségem váltani bruttó 100 000 el több lenne könyvelés meg számlázás 3 cége van a tulajnak gondolom melo lenne bőven. A tulaj azt mondta ha átmegyek hozzájuk nem fogom megbánni. De egy pusztán van oda csak kocsival tudnék járni.Jelenlegi helyre tömegközlekedéssel járok belvárosba van. Kb 25 000 plusz benzinköltséget jelentene. Itt egyedül vagyok egy szobában ott meg hárman lennénk. Ennek a cégnek nincs hitele ott viszont a főnök kiemelte hogy olyan jól teljesítenek, hogy hatalmas hitelállományt kapnak. Én már tudom ha megakad egy cég a bank rögtön visz mindent. Mondjuk a jelenlegi cég mindent bérel. Irodát telephelyet. Ti hogy döntenétek? Nehezen lépek ki a megszokott komfortzónámból. Feladni a biztost beleállni egy próbaidőős szerződésbe. Voltatok már úgy hogy váltottatok és megbántátok?
2021. szept. 1. 11:44
 1/5 anonim ***** válasza:
84%
Ha 10 eve ott vagy mar reg menned kellett volna...
2021. szept. 1. 11:52
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Hasonló cipőben járok.

Bár csak 3 éve vagyok a cégnél, de dobbantani szeretnék.

Hiaba dolgozom a 8 órából csak 4-et, a fizetés több a másik helyen és ott nem lenne közvetlen felettesem.

Fogalmamsincs mit tegyek.

Egyébként aki mer, az nyer :)

Ha nincs hiteled, és van spórolt pénzed nyugodtan próbáld meg.

Ha ott is hagyod, nem kerülsz az utcára mire találsz mást.

2021. szept. 1. 12:48
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen, volt olyan, hogy az új hely nem jött be. Utána 2 hónappal mentem tovább, ami jobb volt az előzőeknél.
2021. szept. 1. 13:30
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Langyos pocsolya vagy érdekes meló több pénzért? Hát nehéz döntés... :P

Viccet félre, szerintem hajrá! Én is bizonytalan voltam, mikor tavaly 7 év után váltottam. De nem bántam meg. Nálam is az volt, hogy érdekesebb meló, több pénzért, de kevéssé ismert cég. Lassan egy éve vagyok itt és király!

2021. szept. 1. 13:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Több szempont :több pénz több meló, több emberhez kell alkalmazkodnod lutri milyenek. Ha szükséged van a pénzre menj, ha nem, én szerintem ebben az esetben maradnék. Én nem látok a másikban akkora lehetőséget.
2021. szept. 1. 20:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!