Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek erre lehetne...

Szerintetek erre lehetne lehetőségem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

17 éves vagyok,középiskolás(pénzügy)

Ha beindul szeptembertől a suli,hétvégente szivesen dolgoznék,pakolnék téglát vagy bútorokat vagy tényleg bármit megcsinálnék.

Miskolcon lakom,bárki aki tud segíteni,kérem írjon privátban,fontos lenne nekem nagyon.

Jogosítványra gyűjtenék,tényleg megteszek bármit,betanulok bármit

Előre is köszönöm a válaszokat :)

2023. aug. 26. 22:50
 1/5 anonim ***** válasza:
87%

"A megteszek bármit " nagyon erős kiejelntés. Ilyet ne mondj élőben senkinek mert rosszul járhatsz.

Tehát ha jól értem diákmunkát keresnél ősztől. Regisztrálj valamelyik diákszövetkezetnél. Úgy hamarabb találsz diákmunkát.

2023. aug. 26. 23:01
 2/5 A kérdező kommentje:
Nyilván nem mindent,de nagyon szeretnék dolgozni,diákszövetkezetek jelenleg tele vannak,mindenhova protekció kell szinte,főleg hogy csak hétvégén dolgoznék
2023. aug. 26. 23:03
 3/5 anonim ***** válasza:
30%
hát igen a munkaerőpiac is ilyen lesz, normális helyekre protekció kell! :D
2023. aug. 27. 04:19
 4/5 anonim ***** válasza:
42%

Nem kell protekció.

Elég, ha csak PROFI vagy abban, amit csinálsz.

2023. aug. 28. 01:02
 5/5 anonim ***** válasza:
65%

"diákszövetkezetek jelenleg tele vannak"

Akkor várj. Majd később elkezded. Csak diákszövetkezeten keresztül vállalj munkát, ha nem akarod, hogy nagyon átverjenek! Illetve gondold át, hogy hét közben mennyi férne bele. Pl. az, hogy péntek délután-este kell-e dolgozni vagy szombaton, tökmindegy, nem?

2023. aug. 28. 06:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!