Hol keressek munkát?

Figyelt kérdés
Friss, pályakezdő vagyok. Most végeztem az egyetemen. Eddig csak diákmunkáztam. Megnéztem a Profession.hu-t de eléggé gagyi állásajánlatok vannak rajta. Illetve máshol is azt a véleményt olvastam hogy nem valami jó oldal. Milyen oldalak vannak még?

2023. aug. 25. 19:45
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk hasznos lett volna, ha csak mondjuk 3 szót írsz arról, hogy milyen területen.
2023. aug. 25. 19:58
 2/9 anonim ***** válasza:
84%

Hát pályakezdőnek nem fognak egyből vezetői pozíciót kínálni, ahol dolgozni se kell.

Mi a számodra a nem gagyi elvárás?

2023. aug. 25. 20:06
 3/9 anonim ***** válasza:
45%
Kisse lejjebb kell adni palyakezdokent az elvarasokat. 1-2 evet lehuzol juniorkent, utana linkedinen szetszednek a recruiterek. Utana ujabb par ev mulva contractorkent mar nem lesznek megelhetesi gondjaid, amint megszabadultal az itthoni munkaadoktol hatar a csillagos eg.
2023. aug. 25. 20:17
 4/9 anonim ***** válasza:
83%
#3 főleg ha bölcsész..
2023. aug. 25. 20:43
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

#3 na pont ez a baj az egyetemmel, hogy elhitetik csóri tanulókkal, hogy 5 év és mindenki projektmenedzser felelős meg apja kínyja lesz. Valóságban meg vagy a benyalt vagy az évtizedes munkaviszonyos emberek fogják ezt betölteni.

Első sorban azt gondolnám át, hogy a szakmám valóban jó-e. Tehát van rá kereslet, piacképes tudás, a tanultak és a gyakorlatban használtak mennyire térnek el egymástól stb.

Lehetőségeimet is átgondolnám. Hogy és hol szeretnék dolgozni (helyileg), külföldön mennyire birkóznék meg a kihívásokkal, mennyire átszervezhető az életem stb.

Adj sokkal lejjebb az elvárásaidból. Nem fogsz pályakezdőként full home officet és legalább 600-as fizut kapni.

2023. aug. 25. 21:00
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a kioktatásokat. De nem magasak az elvárásaim. Békéscsabán élek. Nyugodtan nézzétek meg,hogy az állások nagyrésze a következő: raktáros, területi képviselő, bolti eladó, call center. És nem, nem bölcsész diplomám van.
2023. aug. 25. 21:12
 7/9 anonim ***** válasza:
77%
#6 gyakszis helyeden nem tudsz elhelyezkedni? Milyen végzettséged van?
2023. aug. 25. 21:21
 8/9 anonim ***** válasza:
83%

Leírnád végre, hogy akkor milyen diplomád van? Az nem annyira releváns hogy mid nincs, amikor állást keresel.

Én vettem már fel kb 30 pályakezdőt életemben, egy részét saját cégemhez, közte volt olyan akit GYK-ról is. Ezért nem butaság leírni, hogy mit keresel kábé, vagy pontosan.

2023. aug. 25. 21:39
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Milyen végzettséged van?
2023. aug. 26. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!