Hol keressek munkát budapesten szallással surgosen?
Figyelt kérdés
Erdelyi baratnőmet én nem tudom befogadni, bantalmazo kapcsolatbol akar kiszakadni, nem szamithat senkire, szuksege lenne valami munkara ahol van szallas hogy megoldodjanak a dolgai, es kozel is lenne hogy tudjak neki segiteni, valaki tud valami megoldast? :( nincsenek magyar papirjai2023. jan. 28. 15:43
1/8 anonim válasza:
Ezért miért kell egyből más országba rohanni? Nem kicsi románia (sajnos), bőven el tud ott lenni és se papír se semmi más nem kell hozzá. Szerintem badarság ezért ide jönnie.
2/8 anonim válasza:
Gyári 12 órás, műszakos, 3 nap munka 3 nap pihenő munkásszállással is jó?
3/8 A kérdező kommentje:
1.es, mert ha idejon en is tudok neki segiteni es nem lesz egyedul
2023. jan. 28. 16:06
4/8 A kérdező kommentje:
es romaniaban alig van szallasos munka
2023. jan. 28. 16:07
5/8 anonim válasza:
1
A magyarok ahogy tehetik menekülnek oda innen egy szál magukban is, nemhogy úgy hogy még az ismeretség is ott van...
6/8 anonim válasza:
Hát ezaz, már román is élhetőbb mint a magyar putri valóság. Miért rohanna a sz@rból még sz@rabba..
Kérdező a segítség az lenne neki, hogy elszállásolod magadnál amíg nem kap munkát nem az, hogy még ezt is te keresed meg neki…
7/8 anonim válasza:
Én be tudom fogadni, ha jó csaj.
8/8 anonim válasza:
7# Te jó pasi vagy?:) Mert ugye ilyenkor az is számít:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!