Milyen munkát keressek magamnak kiegészítésnek?
Levelezős PhD-hallgató vagyok. Ez azt jelenti, hogy kell heti pár kurzusra járnom, és a "szabadidőmben" kutatásokban részt vennem. Szerettem volna mindenképpen a szakterületemen dolgozni is, hogy ne kopjon meg a gyakorlati tudásom. De mindenhova teljes beosztásban, heti 5 napra kerestek embert. Végül nagy nehezen találtam egy helyet, akik pont "beugrós" embert kerestek. Egyéni vállalkozói státuszban vagyok, és amikor ráérek, akkorra keresnek nekem munkát. Viszont az a problémám, hogy hiába keresnek ők nekem munkát, nem találnak elég munkát. Gyakorlatban heti 2-szer dolgozom pár órát, és alkalmanként kapok 20-60 ezer forintot. Ez a munka mennyiségéhez képest egész jó, de összességében kevés. Januárra így kaptam bruttó 410 ezer forintot, februárra bruttó 260 ezret.
Viszont még azért bőven lenne időm és energiám dolgozni. Amíg a PhD tart, heti egy-két-három műszakban dolgoznék bármit, legyen az fizikai vagy szellemi munka munka, ami specifikus végzettséget nem igényel. Csak legyen munkaidő tekintetében rugalmas annyira, hogy ne ütközzen a többi elfoglaltságommal. (Ez utóbbi valószínűleg a nehezebb része a dolognak.)
Olyan fajta tanácsot szeretnék kérni, hogy szerintetek milyen irányba induljak el munkakeresésben, vagy ti mit csinálnátok a helyemben. A segítőkész szándékú válaszokat felpontozom, a kioktató és rosszindulatú kommenteket pedig le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!