Milyen oldalak vannak, ahol kérdőívek kitöltésért fizetnek? Mik a tapasztalataitok ezekkel az oldalakkal kapcsolatban?
Magyar Országos Panel
Regisztrációnál telefonszámot is meg kell adni, egyszer felhívnak 1-2 napon belül és feltesznek kb 4 kérdést pl legmagasabb iskolai végzettség stb. Ha ez megvolt, utána soha nem hívnak többet. A profilt érdemes minél jobban kitölteni, hogy relevánsabb kérdőíveket küldjenek.
Heti kb két kérdőív érhető el, ezekről e-mailt is küldenek, de akár le is lehet róla iratkozni. A kitöltés során sokszor kiderül, hogy nem tartozol a célcsoportba, ilyenkor kapsz egy csökkentett pontszámot és véget ér a kérdőív. Meg olyan is van, hogy kidob a rendszer és újra be kell jelentkezni, de szerencsére ott lehet folytatni a kérdőívet, ahol abbamaradt.
Számlára utalnak. Jelenleg 2050 pont - 2500 Forint a minimum, amit ki lehet kérni. Ezen kívül még részt veszel automatikusan nyereményjátékokban, de azt én sem tudom, hogy ez hogy megy.
Sajnos lassan gyűlnek a pontok, minimális amit fizet. :/ Más oldalt nem próbáltam.
Adunkavelemenyere.hu de nagy pénzekre ne számíts
Gfk vásárlási adatok rögzítése app
Egyébként ha valaki a Mobrog-ra akarna regisztrálni, ha úgy gondolja, használhatja ezt a linket.Egyébként a Mobroggal és a Lifepointsal 70 eurót kerestem 3 hét alatt.
Nekem ha minimálisan is, de előnyös lenne :)
Utolsó voltam.
Hát max akkor tudod ezekből a legtöbbet kihozni, ha külföldi kérdőiveket is kitöltesz...
Össze kell szedni amennyit lehet, ha vannak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!