Aldi dolgozók/ ex dolgozók! Leírnátok a tapasztalataitokat a munkával kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Én most fogok kezdeni az egyik fővárosi Aldiban (nem tudom ez mennyire szàmit a pörgés szempontjàbòl). Még soha sem kasszàztam, egyàltalàn nem értek hozzà és aggódom, hogy béna leszek. Ugye több fázisú a munkakör, ezt mennyire lehet bírni? Dohànyzò szünet van? Stressz helyzetekben sajnos hozzànyulok a cigihez. Fizikai munkàt végeztem előtte is és örülök, hogy végre van ùj munkahelyem. Csak az eddigi rossz vélemények megijesztettek amiket itt olvastam. A kasszàt könnyű kezelni? Egyenlőre ennyi kérdésem volna^^2018. febr. 6. 20:52
1/5 anonim válasza:
Ha nem jon mas valasz akkor te majd meselj a tapasztalataidrol. En is probalkozni akarok ott, de ezektol a dolgoktol ugy nem felek amiket leirtal.
2/5 anonim válasza:
Szerencsés vagy hogy felvettek az Aldiba,engem 20év gyakorlattal nem vettek fel.Érdekekesnek tartom ,ezt,hogy inkàbb teljesen gyakorlatlanokat àllitanak kasszàba.Amúgy van hajtàs az aldiban,ha nem kasszàzol akkor màst kell csinàlni.
3/5 anonim válasza:
Kedves kérdező mesélj milyen az Aldiba dolgozni? Én is pályáztam de még nem jeleztek vissza. Nagyon szerencsés vagy. :)
4/5 anonim válasza:
Nekem se jeleztek vissza, holott végzettségem, tapasztalatom van.
5/5 A kérdező kommentje:
Sziasztok:) Nagyon-nagyon jòl ment a kasszàzàs, egyszer sem mentem minuszba és nehéz volt az àrupakolàs, de mindent csinàltam. Szerettem csinàlni, és kedves voltam és a vàsàrlòk 95 %-a is. Viszont 3 hétnél nem bìrtam tovàbb. Nem vagyok túl érzékeny, de az első napomtòl kezdve sìrtam hazafelé menet. Nagyon rossz kollégàkat kaptam. Hàrman folyamatosan megalàztak a vàsàrlòk előtt is...a többiek parasztok voltak szimplàn. Kivéve 2-3 embert, de ők alig voltak velem egy műszakban. Szòval gondolom nem minden Aldi ilyen, csak én estem bele pont ebbe.. Soha többet nem akarom átélni azokat a napokat. :D szerencsére egyből talàltam màsik munkahelyet. Senkit nem szeretnék elrettenteni, de sajnos pozitívum nincs szàmomra azon kívűl, hogy tényleg jòl ment a munka. Mindenkinek sok sikert kívànok! :)
2018. júl. 10. 02:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!