Mennyire nehez software engineer lenni?
Sok multinál nagyon laza.
Pl.: Ericssonról úgy hallotam, hogy nagyon nyugdíjas a munka és senki sem erőlteti (még kirugással sem) hogy dolgozz.
Sok pici cégnél meg elvárják, hogy medior fejlesztő legyél gyakornoki fizetésért.
(Viccesen hangzik, de emlékszem, hogy 1. gyakornoki állásom után interjúztam a Genesysnél és amikor elmondtam, hogy miket csináltam az interjúztató rávágta, hogy nálunk, csak medior szinten vállalhat az ember ilyen felelősségeket. Persze ezért kaptam br 1800 forintot / óra a kkvnál :D )
Nem értem, miért kötnek bele folyamatosan a helyesírásba a Gyakorin.
A BME VIK Mérnökinformatikus szak hírhedten nehéz, és sokan az egyik legjobb itthoni képzésnek tartják, mégis mindegy volt, hogy beadandóknál vagy zárthelyiknél milyen az ember helyesírása.
Mindig csak a szakmai részeket pontozták.
Ez olyan, mint az úszás. Mindenkinek tudnia kéne, de vannak páran, akik szociális helyzet és végzettségtől függetlenül valahogy sohasem tanulták meg igazán.
Ettől függetlenül lehet kiváló programozó bárki.
Ezzel itt a Gyakorin klasszikusan trollkodnak és csak megpróbálják megszégyeníteni a másikat.
Furcsak, hogy csak én, mint 3-as válaszoló adtam egyedül normális választ és 0%ra lepontoztak. Mindenki más csak kitekedni jött ide. Az egyedüli, másik szakmai válasz is az én kommentemre reflektált... de még ő is 0%-ot kapott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!