Mennyit keres ma Budapesten egy software test engineer?
Figyelt kérdés
Most tervezek egyedül Budapestre költözni és érdekelne mire számíthatok. Sokat olvasatam neten különböző fizetésekkel foglalkozó oldalakon teljesen különböző összegekről. 5 év tapasztalatom van egy kisebb cégnél az osztrák határnál mint sw teszter, emellett fejlesztésekben is részt vettem mellékállásokban. C/C++ Matlab minimális JAVA talasztalatok. Angol és minimális német nyelvtudásom van. Úgy hallottam nem igazán van munkaerő ott, van ennek mérhető hatása a fizetésekre? Mennyit kérhetek? Kérdésem csupán a fizetésre vonatkozik nem a budapesti életre természetesen. Tudom nagyon változó de szeretnék konkrét példákat hallani ha valaki segítene.2016. okt. 3. 17:40
1/1 A legböszmébb Feri válasza:
Milyen diplomád van, hol szerezted?
ISTQB megvan?
Egy szoftvertesztelő mérnök fizetése lehet bruttó 350k (junior) is, de akár bruttó 700k is. Sok dologtól függ.
ITSH, LogMeIn, Cognizant - itt próbálkozz első körben, ha az angolod tárgyalóképes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!