Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyit keres ma Budapesten...

Mennyit keres ma Budapesten egy software test engineer?

Figyelt kérdés
Most tervezek egyedül Budapestre költözni és érdekelne mire számíthatok. Sokat olvasatam neten különböző fizetésekkel foglalkozó oldalakon teljesen különböző összegekről. 5 év tapasztalatom van egy kisebb cégnél az osztrák határnál mint sw teszter, emellett fejlesztésekben is részt vettem mellékállásokban. C/C++ Matlab minimális JAVA talasztalatok. Angol és minimális német nyelvtudásom van. Úgy hallottam nem igazán van munkaerő ott, van ennek mérhető hatása a fizetésekre? Mennyit kérhetek? Kérdésem csupán a fizetésre vonatkozik nem a budapesti életre természetesen. Tudom nagyon változó de szeretnék konkrét példákat hallani ha valaki segítene.

2016. okt. 3. 17:40
 1/1 A legböszmébb Feri ***** válasza:

Milyen diplomád van, hol szerezted?

ISTQB megvan?

Egy szoftvertesztelő mérnök fizetése lehet bruttó 350k (junior) is, de akár bruttó 700k is. Sok dologtól függ.

ITSH, LogMeIn, Cognizant - itt próbálkozz első körben, ha az angolod tárgyalóképes.

2016. okt. 3. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!