Egy Software tester általában kevesebbet keres mint egy software engineer vagy egy software developer?
Figyelt kérdés
2021. júl. 7. 07:55
3/9 anonim válasza:
Vezetni az autót könnyebb, mint megtervezni?
4/9 A kérdező kommentje:
#3. Elvileg a tester az ír külön programokat a megfelelő teszteléshez.
2021. júl. 7. 13:45
5/9 A kérdező kommentje:
Illetve elvezetni azt az autót lehet, hogy könnyebb mint megtervezni (bár ha világklasszis szintről beszélünk, akkor nem biztos), de közben észrevenni azokat a hibákat amiket a tervező ejtett kvázi lehetetlen, ha az autós példánál maradunk.
Egy szoftver esetében lehetséges, és lehet hogy könnyebb is mint megtervezni, például kreativitást nem igényel…
De ahhoz, hogy észre vedd azokat a hibákat, nem kell minimum olyan szinten értened a szoftverfejlesztést mint a mérnök?
Nem tudom, kérdezem.
2021. júl. 7. 14:03
7/9 A kérdező kommentje:
Most ez a nem mire vonatkozik?
Az alap kérdésre, vagy arra amit később írtam?
2021. júl. 7. 14:05
8/9 anonim válasza:
Amit kesobb irtal.
Az alap kerdesre igen a valasz.
9/9 A kérdező kommentje:
Értem.
2021. júl. 7. 14:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!