Mit tudok tenni ha nem akar elengedni a munkáltató?
Figyelt kérdés
6 hónapja dolgozok egy magánvállalkozónál. 1 évre írtam alá a határozott munkaszerződést. De már nem bírom, heti 40 órával vagyok bejelentve. Efelett mostanában elvárja, hogy heti 6 napot reggel 9-19-ig dolgozzunk, amit ki sem fizet rendesen. Beteg lettem és azt mondta ki ne találjam, hogy nem megyek dolgozni, nem fogja fizetni a járulékot táppénzre, ha nem megyek be akkor kirúg. Nem tudtam bemenni, mert rosszul voltam, de nem akar kirugni, felmondani meg nem tudok, mert 1 évre van aláírva és fenyegetőzik. Lenne egy munkahely, de ahhoz kellenek a papírjaim, hogy ott bejelentsenek.2023. aug. 23. 20:24
11/11 anonim válasza:
Én is táppénzre mentem. Fél évig. Munkáhelyet váltottam. Aztán, itt jajgatott, hogy jó lenne ha visszamennék, mert hiányzik a szakmai hozzáértésem. SOHA! Az ilyen ember csak ideig, óráig változik. 16 év alatt már volt időm megismerni a jellemét. Sajnos, az utolsó fél évben már pánikrohamaim voltak. Ennyit nem ér meg. Azt gondolom, hogy aki tényleg váltani szeretne az talál munkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!