Köteles a munkáltató elengedni szavazatszámlálónak ha ütközik a nem szokásos munkaidőmmel?
Kicsit cifrára sikerült a kérdés, szóval! én csak H-P dolgozom, ritkán hétvégén ha van valami extra meló.
Történetesen máj 26-Vasárnap és lesz extra meló amit most tudtam meg, de korábban (2 hónappal) már lefixáltam magam szavazatszámlálónak.
Köteles a munkáltató erre elengedni? Az NVI jogszolgálata szerint IGEN ez egy percig se lehet kérdés sőt szabira se írhat ki aznapra, el kell engednie.
A cég meg azt mondja majd ha az NVI lesz a kenyéradóm majd akkor adjon tanácsot addig meg az van amit ő mond, és nem mehetek el.
Ilyenkor mi van? Jelentsem fel? megtehetném.
Nem kötelező melóznod!
(Persze könnyen lehet, hogy ezen a melóhelyen már utána sem) :)
"egyél ki szabadságot!"
Érdekes lenne szabit kivenni egy olyan napra amely munkanapom és amely napon papírforma szerint semmiféel munkavégzés nem folyik nem is folyhat a cégnél-hiszen akkor elszámolás túlóra jelenléti ív stb....
ami ugye nincs mert feketén megy a buli
na most erre a napra vajon hogy vegyek ki szabit? elvileg benn se vagyok nem is lehetek
"lyenkor demonstrálva van a mérhetetlen hatalom. „
És pont egy tizenpár fős Suttyóparaszt Káefté Zokni Jakab vezetőjének a kezében lenne ez a mérhetetlen hatalom?? Azért ez nem a MOL, ez egy kkv, akinek a vezetője a tehén segge mellől jött fel Pestre Bivalybasznádról.
"Ha nem engednek el, akkor beszélj meg csúsztatást.“
Nem értem... de biztso bennem a hiba. Ha nem engednek el mit csúsztassak le?
meg eleve nonszensz egy totál fekete napot amely hivalatosan nem is létezik csúsztatni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!