Nem lenne jobb, ha a munkáltató nem lenne köteles fizetni a túlórákért?
Azt tudom,hovy nyugatin már 35 órás munkahetet terveznek,itt meg 400 órás túlórát.
Úgy néz ki visszafele fejlődünk,lassan visszatérünk a rabszolgatartás korszakába.
Ezen nincs mit magyarázni,aki ezek után is a Fidesz mellett áll,az olyan buta,hogy szavazójogot se kéne a kezébe adni
Kedves Alkimisták! Kedves barátaim! Alkossunk közösséget.
:')
Szerintem jobb lenne ha a munkahelyeken pl dolgozik 3 szakban 30 fő akkor lenne 10 ágy így mindenki pihenhetne 8 órát, heti 7 napon, fizetni se kéne nekik majd csak 3 év múlva vagy 5..... de ez még szerintem nem lenne elég.
Be kéne vezetni 4 éves kortól a kötelező hétvégi munkát Mészáros Lőrinc földbirtokain hiszen hétvégén nincsen óvoda meg suli, így a rabszolga szülők se aggódnának a gyerekeikért.
A nagyi meg a papa mivel a fidesz megszavazta hogy a nyugdíj csak "adható" elmehetnének rongyrázni napi 16 óra közmunkára 22000 ért és mindenki megélne.
Lehet ezt még fokozni, a birka Magyar meg még tapsolna is hozzá mert a fűrer azt mondta ez a jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!